2777
2789
عنوان

پسره بلاکم کرد😐

295 بازدید | 42 پست

جریان ازین قراره ک ۵ ماه باهاش بودم بعد دیروز مامانم بهش گفت اگ دختر منو میخوای باید بیای خواستگاری وگرنه خواستگارای خیلی بهتر و پولدار تر از تو ام هس پسره هم گفت من نه پول دارم نه ماشین خب معلومه کسی به من زن نمیده اومد به منم گفت مامان تو هی میزنه تو سر من ک خواستگار بهتر و پولدار تر داری منم گفتم خب تو الان میگی هرکی بره پی زندگیش گفت الان تموم شه خیلی بهتره تا بیشتر وابسته هم بشیم خلاصه منم گفتم مامان من کسشر زیاد میگه اونم دیگ هیچی نگفت بروی خودشم نیورد بحثو عوض کردیم من اومدم تو خونه گفتم این کسشرایی تو ماشین گفتی فک کردی من الان میام بشم زن تویی ک آه تو بساطت نیس تو اصلا ارزش نداری باهات باشم برو بسلامت نوشت دمت گرم واقعا دیگ پیامت رو گوشیم نبینم بعدم زد بلاکم کرد پسر خوبی بود بهم محبت میکرد نمیدونم مقصر کیه بنظرتون؟🥲

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طرز صحبت کردنت...مامان من ..شر زیاد میگهرو ادبت کار کن دختری که راجب مادرش اینجوری حرف بزنه معلومه پ ...

اعصابم خورد شد حیلی بد با پسره حرف زد یکساعت پسره داشت فقط اشکای منو جمع میکرد

اینجانشد‌اون‌دنیا‌باشه‌قرارِ‌منو‌تو... :)❤️‍🩹

بنده خدا رو با خاک یکسان کردید بعد میگی تقصیر کی بود

البته اونم بهتره بر دنبال یکی هم سطح خودش

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*