عزیزم روش شما خیلی ساله داره اجرا میشه نتیجه معکوس داده. بیخیالش بشو دیگه.
ذات انسان تنوع طلب و آزادی طلبه.حتی اگه براش مهم هم نباشه که شلوارک بپوشه یا شلوار وقتی شما اجبارش کنی به سمت مخالف میره... در همه موارد همینه ...
من خودم وقتی به سن تکلیف نرسیده بودم کارتن میدیدم مثلا شال یا روسری داشت به نظرم باحال بود منم میخاستم. مامانم تعجب میکرد!! وقتی بزرگتر شدم و اجبارا باید استفاده میکردم دیگه زده شدم.حالا هم خیلی روتین میپوشم ولی وقتی زور بالای سرم باشه خوشم نمیاد، ازونور میفتم.
همه دنیا انسان اند دارند در کنار هم آدم وار با پوشش ها و سلیقه های متفاوت زندگی میکنند. تا حالا هم نشنیدم کسی بگه به فلانی تج اوز شده چون بیک نی تنش بوده!! :)) یعنی تهشو دارم میگما!! چون اینم به عنوان یه لباس خیلی کشورها عادی سازی شده و به چشم کسی نمیاد.اما علته لباس نیست، قبول کن :))
در عوض هر چقدر فضا رو خفه تر کنی و سیاه سفید، فس اد بیشتر میشه. حالا دیگه نمیخوام بسطش بدم چون تاپیک فیل میشه.
یه پروسه صد ساله شاید باشه تو فرهنگ ما.
اما مادرم همیشه به همه میگفت، کسی رو در گور کس دیگه نمیگذارند. کافیه هر کسی خودش خوب باشه تا با مراتب کل جامعه خوب بشه. کارت به کار کسی نباشه.سخته ولی راهش همینه.
یه بنده خدایی یه جمله داره معروفه: میگه اینقدر به تاریکی لعنت نفرستید، کافیست یک شمع روشن کنید.
تمام.