2777
2789
عنوان

خانواده همسرم خیلی شادن

465 بازدید | 22 پست

برعکس خانواده ما

اونا مدام می‌خندن خوشحالن برادرا باهم رفیقن 

غم یکی غم همه س

اما واسه ما اینطوری نیست 

پدرم دیشب خانواده همسزمو با حسرت نگاه می‌کرد چون خانواده خودش هیچوقت این شکلی نبود 💔😔

دلم خیلی گرفت

میتونید شاد باشید

متهم گریخت دیدید؟ با یه ماشین داغون و یه خونه روستایی اینقدر شاد هستن..

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اسی شرمنده 

۴ تا تاپیک آخرم رو گزارش بزنید ؛ لایک کنید براتون نادعلی میخونم 

نادعلی همه رو حاجت روا میکنه ♥️

فقط لطفا گزارش بزنید بعد لایک کنید (حق الناس داره)🙂

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شماهم ازیکجایی شروع کنید شادباشید مناسبت هارو جشن بگیرید پیکنیک بریداخره هفته ها

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
ببشترین غصه پدر من برادرمه

میتونم بپرسم چرا خدای ناکرده؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خب شماهم ازیکجایی شروع کنید شادباشید مناسبت هارو جشن بگیرید پیکنیک بریداخره هفته ها

ایناررو داریم ولی تا پیش هم هستیم بحث و دعوا پیش میاد 

بیشترین دعوا رو هم پدرم با برادرم داره بخاطر شغلش 

همیشه کوفت مون میشع

میتونم بپرسم چرا خدای ناکرده؟

پدرم چنتا مغازه داره انتظار داره بردارم بره تو مغازه ها کار کنه اما برادرم املاک کار میکنه

پدرمم خودش سنش بالا رفتع مجیور شرع مغازه‌ها رو اجاره بده

املاکم درآمدش جوریه ک میبینی تو دو سال رکود هیچی در نمیارن سن برادرم رفته بالا نزدیک ۴۰ سالشه نه درآمدی نه زن و زندگی ای هیچی 

بابام مدام باهاش دعوا داره 

پدرم چنتا مغازه داره انتظار داره بردارم بره تو مغازه ها کار کنه اما برادرم املاک کار میکنهپدرمم خودش ...

اوف دقیقا مثل ما بابای منم چندتا مغازه و سوله داره به داداشم میکه بیا برو بکی رو بردار توش کار کن نمیره میگه از مغازه داری خوشم نمیاد ۲۷ ساله هنوز هیچ غلطی نکرده. هرجا این دوتا باهم باشن تهش میشه دعوا.

اوف دقیقا مثل ما بابای منم چندتا مغازه و سوله داره به داداشم میکه بیا برو بکی رو بردار توش کار کن نم ...

واسه ماام همینه 

پدرم با برادرم ی مسافرت نمیتونه بره همیشه جنگ درست میشه

برادرم انقدر بی عرضه س یه رانندگی یاد نگرفت بااینکه خواهراش از ۱۸ سالگی گواهی نامه گرفتن و رانندگی میکنن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

۳۸ سالشه میخوره میخوابه تفریحی کار میکنه 

پدرم چنتا مغازه داره انتظار داره بردارم بره تو مغازه ها کار کنه اما برادرم املاک کار میکنهپدرمم خودش ...

اخ اخ

ان شاالله ک هر چی خیره پیش بیاد

حق داره پدرتون

واسه ماام همینه پدرم با برادرم ی مسافرت نمیتونه بره همیشه جنگ درست میشهبرادرم انقدر بی عرضه س یه ران ...

داداش تو دیگه رد داده ولی واقعا همینجوریه واقعا باید بر عکس میشد ما دخترا پسر می‌شدیم داداشمون دختر میشدن.