2777
2789
چجوری صداشو ضبط کردی؟

شک داشتم بهش رفتم سر کار بچه هام رفتن مدرسه این هنوز خونه بود گوشی بچمو گذاشتم روی ظبط صدا کنار اصلا متوجه نشده بودو رفتم وقتی ظهر اومدم گوش دادم دیدم بله زنگ زده اومده دنبالش که بره سر کار اومده داخل خونه و از شب قبلش که باهم رابطه داشتن حرف زدن

روانی نمونده برام روزی چند ساعت گریه میکنم و از خدا خواهش میکنم مرگمو بده

بی خیال باش عزیزم با بچه هات خوش باش به وقت پیری که محتاجت شد اون موقع تف کن تو صورتش 

مردا هر کدوم یه جوری زنشونو عذاب میدن منم قبلا خیلی اعصابم خورد می شد دیگه برام مهم نیست بچه هام که بزرگ بشن وبرن پی زندگیشون ،منم میرم از اینجا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شرایط طلاق نداشتی چرا به روش آوردی که هر روز وقیح تر از دیروز بشه؟ رهاش کن. مراقب باش ازش مریضی چیزی نگیری. به هیچ وجه رابطه نداشته باش. بزار بره هر گوری میخاد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
هیچ کس اندازه من شوهرشو دوست نداشت یعنی وقتی فهمیدم نابود شدم تا یه هفته گوشه ی خونه افتاده بودم حتی ...

میشه بگی چه جوری خودت رو جمع و جور کردی؟؟؟؟ 

من یه ادم مریض و افسررده شدم 

نه میتونم با بچه ام درست رفتار کنم 

نه میتووم برم سرکار 

نه میتونم برم یاشگاه 

پرخوری عصبی گرفتم 

حال روحیم داغوووون

گوشه گیر و منزوی شدم 

از همه متنفر شدم 

کاش میتونستم  خودم رو نجات بدم 

من مشکلم اینه نه میبخشم نه طلاق میگیرم

تو که نمی‌خوایی طلاق بگیری برا چی دائم داری چکش می کنی که مچشو بگیری؟؟

سودیم برات داشته غیر از خود آزاری؟

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

خدایاااا من نمیدونم این چه تفکریه بعضی خانوما دارن

فکر میکنن بخاطر بچه نباید طلاق بگیرن

والا اگه طلاق بگیرید اون بچه خوشحال تره

یکی از اشناهای ما شوهرش یه هرزه ی به تمام معنا بود و دو تا دخترم داشت 

جدا شد و رفت سرکار و رو پای خودش وایساد روزا میرفت باشگاه و مربی باشگاه بود شبا میرفت ارایشگاه و کراتین انجام میداد، درسته خیلی اذیت شد و سختی کشید ولی الان بعد ۱۰ سال دختراش خیلی موفق شدن و یکیشون کاراموز وکالته و اون یکی دانشجوی وکالته

این ظلمو در حق بچت نکن و لطفا جدا شو