2777
2789
همشون عین همن این لااقل پدر بچهامه

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده ولی عزیزم این بزرگترین فریب که همه مردا همینطور هستن 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
اره ولی کمتر الان خییییلی پررو و هرزه شده

شاید چون شما این کارشو عادی انگاری میکنی! همه مردا اینجوری ان؟ نه اصلا. حداقل حداقلللللل بعضیاشون با این وقاحت فاسد بودنشون رو نمایش نمیدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخام زوری نگهش دارم بره بدرک

یکی از دوستای خونوادگی مون شوهرش همینجوری هرزه و چش چرون بود این اخری زن دوم هم گرفت زن اولش از داروخونه یه پودری گرفته بود میریخت تو جاییش میل جنسیش کلا از بین رفته بود

منم دقیقا همینو گفتم بهش منم دلم میخاد عذابش بدم

به بچه هاتم فکر میکنی؟ اگه طلاق غیرممکنه باشه ولی حق نداری به بچه هات آسیب بزنی ، با این لج و لجبازیا و دعواها فکر می‌کنی بچه هات تو آرامش بزرگ میشن؟ اگه قصد جدایی نداری حق نداری فضای خونه رو سمی کنی

شوخی میکنی دیگه؟

ن بخدا حالا سرب داغ نه ولی تنبیهش میکنم اگر خیلی روخانما حتا اگر بازیگر باشن دقت کنه 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم به کارهای شوهرت حساسیت نداشته باشی غیرتتو بزار کنار شوهرت پولداره از پولش استفاده کن لذتشو ببر رابطه جنسی هم داشته باش خودتو محروم نکن حقته که نیازاتو رفع کنی به جای اینکه از رو اجبار تن بدی خودت مشتاق رابطه باش تو که داری زندگی میکنی پس بزار بهت خوش بگذره از زندگیت لذت ببر به کارهای شوهرت بی اهمیت باش ولی خودتو محروم نکن 

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم به کارهای شوهرت حساسیت نداشته باشی غیرتتو بزار کنار شوهرت پولداره از پولش اس ...

میدونی دوساله نبوسیدمش چون چندشم میشه ازش

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
الان منم با یه مرد عوضی و خائن زندگی میکنم، اگه بگم چه اخلاقایی داره مُخت سوت میکشه ولی با دوتا بچه ...

سلام 

عزیزم منم گفتم جلوتر

گفتم من باشم سعی میگنم ی پولی کنار گذاشته باشم برای اینطور مواقع 

یا بلاخره همیطور برم سرکار تا جمع کنم برم 

بعد اینکه یعنی شما میفرمایی این همه خانمی که شاغلن هرزه هستن؟

این چه حرفیه میزنید 

والا منو دوستام هممون شاغلیم بخدا هیچکدومم اونطور که شما میگی نیستیم 

اون جاهاییم کخ شما میگی دنبال چنین افرادین کلا مشکل دارن 

اون ادمارو هم برت یکی دو روز میخوان

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
عزیزم منم خیانت دیدم ولی بابای خوبی برا بچهاشه تنها دلیلم برا موندن همینه چون واقعا برا بچهاش سنگ تم ...

خب بله منم گفتم پدر خوبی باشه و اینکه بچه ها هیچوقت نفهمن چطور ادمی بوده 

دیگه باز ی حرفی.‌.

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/: