2777
2789

عزیزم امیدوارم از صمیم قلب میگم هیچوقت طعم شو نچشی شچمن شوهرم و مثل گل میدونستم و بهش اعتماد داشتم بیست سال کنار هم با قهرو آشتی و خوب و بد ساختیم الان دوماه فهمیدم که چه کاری کرده تازه هی بیشتر غزت مو از بین بردم .هنوزم میگه من کاری نکردم با دوتا گوش خودم شنیدم اما انکار می‌کنه فکر میکنم زندگی قشنگ دیگه نمیشه برام ..الان میگه نیستم اما دیدم که بهش زنگ میزنه نه پدر دارم نه مادر و دل رفتن از خونم و شوهرم نمیتونم دل بکنم ..اما دوستم داره ونمبخواد جدا بشم سه تا بچه دارم میگه بیا از نو بسازیم زندگیمونا میدونم که بار اولش ولی دو دلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند بار مثل خودش رفتار کن ببین می‌تونه تحملت کنه؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
سخته دوس ندارم فک کنه خیلی زرنگه

بحث زرنگی اون نیست بحث آرامش خودته .شوهر منم همینه قبلا مچش رو میگرفتم انکار میکرد به قول خودت یه جوری رفتار میکرد که تو شکاکی و مشکل داری ولی دیگه یه مدته اهمیت نمیدم

تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

ی چی بگم شاخ درمیاری

هولترو حرومزاده تراز داداش من نیس داداش ناتنیم ب خواهرمطلقم پیشنهاد داده درحالی ک خودش زن داره سه تابچه داره و ۴۳سالشه دیگه ازاین حرومی ترک نداریم.

منم زنگ زدم بابام من خواهرم بابام کشوندیمش خونه ی من تا جا داشت زدیمش رفته ب زنش گفته تو جاده خفتم کردن

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میشه بگی چه جوری خودت رو جمع و جور کردی؟؟؟؟ من یه ادم مریض و افسررده شدم نه میتونم با بچه ام درست رف ...

به سختی 

سعی میکنم به چیزای مثبت فکر کنم به خوشبختی دخترم به این که یه روزی مستقل میشم و میرم از این زندگی کوفتی وروزی بدبختی وفلاکتشو ببینم

تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بیچاره مردای همسایه 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
از من تو خونه نمیاره میره پیششون دخترای مطلقه رو تور میکنه

گلم شمام خیلی در خطری 

مریضی نگیری ایران پر شده از hpv 

مردا بگیرن هم سطحی میرن لیزر میکنن ، ولی واسه خانوم میتونه تبدیل به سرطان بشه خلاصه که خیلی حواس جمع باش 

برگشت به آزادی🕊