2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر این شوهر دیگه براتوشوهرنمیشه فک کن ک وجودنداره مرده برای خودت زندگی کن و بچهات خرج کنید تامیتونیدکیف کنید فک کن مجردی واقعاسخته ها ولی بایدباکمک خودت و امیدبخداتحمل کنی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

یا خدا😒😑

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

همین ک میگی جدا نمیشم حداقل پدر بچه هامه یعنی پتانسیل اینو داری هر بلایی سرت بیاد عزیزم و خود کرده رو تدبیر نیست متاسفانه بچه هات قراره شبیه پدرشون چشم چرون بشن و شبیه مادرشون ترسو

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
چقدر خووب میتونم بپرسم ساکن کجا هستین من خدای ناکرده توهین به عموها ودایی ها واقوام خودم نکردم مورد ...

با این حرف موافقم 

همه مردا اینکارا رو میکنن فقط درجشون فرق داره از چشم چرونی و مالیدن و.... گرفته تا س... ک... س 

چقدر خووب میتونم بپرسم ساکن کجا هستین من خدای ناکرده توهین به عموها ودایی ها واقوام خودم نکردم مورد ...

ی دختره از ی پسره خوشش میومد شرایط ازدواج نداشتن بیشترهدف دختره رابطه بود دختره برخلاف میل پسره میرفت پیش پسره تنهابودن اما دست بهش نمیزد ک گناه نکنه فک کنید دختره لخت میشده میرفته بغلش میکرده پسره چشاش ومیبسته فقط استغفارمیخونده

اسی شوهرم عصبی و بداخلاقه اوایل فکر می کردم بخاطر خانوادشه خونمون جدا کردیم بازم همون بود ولی کمتر  بچه‌ها بزرگ شدن همسرم شده بزرگترین معضل زندگیم    نمیدونم چرا تو جوونی جدانشدم اصلا عقلم کار نمی کرد  انگار جادو شده بودم مغزم از کار افتاده بود  الان برای همه چی شده مایه دردسر حتی ازدواج بچه هام    من فکر کردم فقط تو خونه بداخلاقه مدتیه فهمیدم بیرون هم همینه هر کی مخالف نظرش حرف بزنه تا نشورش راحت نمیشه آبرو برا من نذاشته با همه فامیل یه دور دعوا کرده فامیل خودم جدیدا  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
همشون عین همن این لااقل پدر بچهامه

واقعا دیوونه از اون شوهر، تویی که داری باهاش زندگی میکنی‌. 

الآن اگه یه بچه پدر نداشته باشه، مادرش نه قرص نمیخوره و نه بچه ها بی تربیت بزرگ میشن. اما زندگی با یه مرد هرزه، هم مادر رو روانی میکنه و هم از اون بچه ها آدمای بی ادبی میسازه. حداقل بخاطر بچه ها جدا شو. 

من واقعا موندم زنایی مثل شما چی تو فکرشونه که تا ابد میخوان خودشونو به همچین موجودات بی ارزشی بچسبونن.