یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یارو به چه زبونی باید بهت بگه دوستت نداره؟! چرا اینقدر راحت با بی مهری زندگی میکنید؟! یک مرد خائن فرقی با یک مرد معتاد نداره، تو حتما عاشق اون مردک هستی که بیخیالش نمیشی الانم پای عشقت موندی از اون گلایه نکن.
از روعلاقت به بچه هات میخوای تو این خونه بمونی اما با موندنت تو این زندگی بزرگترین ظلم رو بهشون میکنی . چند ساله دیگه بچه هایی پر از عقده که دائما کثافت کاری های پدر رو و دعواها و کتک خوردنای مادرو دیدن
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
هر کس پیام منو میخونه اینو از یک دنیا دیده بشنوه ان قدر به راحتی به هرکی خیانت دیده نگید طلاق ،خیلی از خود شماها که میگین طلاق قسم میخورم پاش برسه همین هست عکس العملتون یا عذرخواهیشو میپذیرید یا بهانه بچه میارید فرصت میدین ،بعضیاتون خبر ندارین و شوهراتون همین کاره ان بعضیا طلاق میگیرن به خاطر خیانت شوهر و چون نه پناهی دارن و نه پولی و یا به دلایل دیگه باز خودشون میشن همون زنی که میره سر یه زندگی دیگه ....حرفم این نیست خیانتم شد بهمون حتما بمونیم ساکت باشیم یا بسوزیم حرفم اینه که هر کس با توجه به تحلیل شرایط خودش و مشورت با آدمای عاقل تصمیم بگیره اگر از همه کمتر بدتر طلاق بود بسم الله ...