2777
2789
ی دختره از ی پسره خوشش میومد شرایط ازدواج نداشتن بیشترهدف دختره رابطه بود دختره برخلاف میل پسره میرف ...

تو بودی دیدی ؟؟؟؟😑😑😑😑

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نی نی سایتی ها چه داستان هایی

ازخودشون میسازن 😑😑😑😑

کلید اسرار این داستان پسر پیغمبر 🙁😂

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم 🥺 خدا به داد دلت برسه

همسر سابق منم همین بود به اضافه یه سری خصوصیات مضخرف دیگه خدا رو شکر جدا شدم انگار یه کوه از روی شونه هام برداشته شده الان این همسرم قطب مخالف اون یکیه تازه چند ساله فهمیدم زندگی مشترک یعنی چی 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

همشون عین همن این لااقل پدر بچهامه

کجاعین همن خواهر من

شوهر من تاحالا نگاه یکی نکرده گوشیشو تاحالا ندیدم بعد سه سال رفتم سر گوشیش یهویی همجاشو نگاکردم کوچکترین مورد مشکوکی نداشت

حرفه اخه کجا همه مث‌همن

هرچه دادم به اوحلالش باد

خدا کمکت کنه 

نمیدونم چرا تحمل میکنی یا چرا جدا نمیشی 

فقط اینو میدونم تو بهتر از ما مصلحت زندگیتو میدونی و هر تصمیمی بگیری تو اون لحظه ها ،تصمیم درستی بوده 

به خدا توکل کن  ثهررپز پنج بار آیه الکرسی بخون که خدا نزاره بهت خیانت کنه 

و ۱۶۱یا مانع بگو 

یعنی تو اگه جای ما بودی جدا میشدی ؟به بعدش فکر نمیکردی که چی قراره سرت بیاد ؟

انقدرها هم جداشدن سخت نیست به این فکرکنید که بعدش راحت زندگی میکنید ی جایی سرکار میرید و ی جایی برای زندگی پیدا میکنید و بی دغدغه زندگی میکنید بدون جنگ اعصاب و با ارامش بچها تون بزرگ میکنید لازم هم نیست همه. بفهمن جداشدید ک بخوان مزاحمت ایجاد کنن و اینکه منکر نمیشم سختی هاشو قطعا مسئولیت هاتون جندبرابر میشه و... ولی به ارامش و هدر ندادن عمرتون میارزه

چقدر حرفات خوب بودگلمخداراشکر راضی هستیپس همسردوم می یونه خیلی خوب باشه؟

ممنون قشنگم آره چرا نشه ؟

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

ممنون قشنگم آره چرا نشه ؟

قربونت برم

خوشحالم کردی

معیارهای محکمتری داشتی؟ مشاور رفتی؟

ببخشید می پرسم که دوست داری جواب بده ازطریق معرفی بود؟

من محجبه ام اماشیک پوشم. هیچوقت تعاملی بااقایی نداشتم