2777
2789
تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

همسایت متاهله؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

همسایت متاهله؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خب جدا شوووو

این جدا شو جدا شو ویه برای همه میپیچید این نسخه رو ؟!!!

شاید یکی اصلا شرایط جدا شدن نداره ! فکر میکنید جدا شدن به همین راحتیه؟! توی بعضی از شهرها یا روستاها بسیار سخت و سنگین هست

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
اره

شوهر من خدایی ب متاهل کار نداره

ولی متاهل زیاد بهش میچسبه

این جدا شو جدا شو ویه برای همه میپیچید این نسخه رو ؟!!!شاید یکی اصلا شرایط جدا شدن نداره ! فکر میکنی ...

دقیقا

بعد حالا جدا میشن میرن زن یکی بدتر از قبلی میشن

این جدا شو جدا شو ویه برای همه میپیچید این نسخه رو ؟!!!شاید یکی اصلا شرایط جدا شدن نداره ! فکر میکنی ...

همچین راحت میگن جدا شو انگار خبر از وضعیت جامعه ندارن

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
الان متأهلا خیلی خراب کردن خیلی خیانتو عادی کردن

متاسفانه

دقیقابعد حالا جدا میشن میرن زن یکی بدتر از قبلی میشن

هم کلاسیم از شوهرش طلاق گرفت و بچشو ول کرد چون شوهره پولدار نبود بعد رفت زن دوم یه کارخونه دار شده که زن جوون داره با دوتا بچه ینی رسما آوار شده رو زندگی یه زن بدبخت دیگه

قطعا دایی من از شوهر تو هول تره

الان هفتاد سالش شده بازم چشمش دنبال این و اونه

کت شلوار می‌پوشه ، ماشین خوبشو برمیداره ( چندتا ماشین داره) ،میره ملتو دید میزنن ، میره به زنا دخترا میگه من مسیرم همینوره بیایید برسونم، بعد باهاشون لاس میزنه

جوونتر هم بود با دوسه نفر دوست بود ، میومد به همه هم تعریف میکرد 

جالبه ک زنداییم هم میخندید

بعدش یه اتاق بالایی داشتن، پسردایی هام دوست دختراشونو میاوردن اونجا ، زنداییم میگفت نیارید ، کیگفتن چرا بابا این کارارو‌میکنه پس ؟!

بله همپنطور ک دیدی از شوهر تو هول تر هم وجود داره

همچین راحت میگن جدا شو انگار خبر از وضعیت جامعه ندارن

واقعا پیچیدن این نسخه برای همه خیلی احمقانه هست ، مثلا با دوتا بچه کوچیک ، چطور میشه تک و تنها کار کرد و خونه رو چرخوند؟! بچه هارو‌چیکار کنه آدم ! توی این تورم 

قطعا دایی من از شوهر تو هول ترهالان هفتاد سالش شده بازم چشمش دنبال این و اونهکت شلوار می‌پوشه ، ماشی ...

نه عزیزم شوهر منم دقیقا این کارو میکنه میاد تیپ میزنه با ماشین میره تو خیابون زنا رو سوار میکنه به بهانه که برسونه لاس میزنه و می ماله چندین بار تو ماشین کش مو و فلان پیدا کردم حتی براش ولخرجی هم میکنه