2777
2789
ن بخدا حالا سرب داغ نه ولی تنبیهش میکنم اگر خیلی روخانما حتا اگر بازیگر باشن دقت کنه

ولی این حد از حساسیت بنظرم بیشتر خودتو اذیت می‌کنه منم اوایل زندگی خیلللی حساس بودم به این مسایل و خیلی اذیت میشدم همیشه دنبال اتو بودم و استرس داشتم ولی از یه تایمی دیگه پا گذاشتم رو این حس و ریلکس شدم و با توجه به شغل همسرم که تمام طول روز با دخترای جوون و دانشجو در ارتباطه اگه همون روال و ادامه میدادم آرامش و اعتماد از زندگیم می‌رفت و بیشتر خودم آسیب می‌دیدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی این حد از حساسیت بنظرم بیشتر خودتو اذیت می‌کنه منم اوایل زندگی خیلللی حساس بودم به این مسایل و خ ...

نه من شوهرم الانا واقعا کاری نمیکنه اوایل محکم کاری کردم تنبیه شدید الان عوضش راحتم و چندسالیه پیش نیومده مورد یک درصد مشکوک ک بخوام گیر بدم

خودش میگه مگه جرعت میکنم از دست تو کاری کنم 😂😂😂

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شوهرررررر آشغال منم همینه اسی

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
از نظر شما کدوم توجیه من مسخرس??من یه مادرم نمیتونم برم طلاق بگیرم بچهامو ول کنم اونم قطعا بخاطر اذی ...

از کجا معلوم که از واج بعدی آقا از این شوهر الانت بدتر نباشه ؟بعضیا فقط میگن طلاق و نمی‌دونن که طلاق گفتنش راحته الان اگه یکی دوتا مشکل داری داری بعد طلاق میشه صدتا مشکل

برادرشوهرم بدتره

پشه ماده ام میبینی میره دنبالش😂

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
مطمئنم به گرد پای شوهرم نمیرسه

ازمایش اچ پی وی دادی ببینی که داری یا نه؟ 

چون اینجور هرزه ها به خاطر روابط جنسی متعدد با بقیه اچ پی وی میگیرن  و به زنشون انتقال میدن

جوری خوب باشکه اگر کسی ترکت کرد  به خودش ظلم کرده باشه😏