یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کرهای امید'' درباره تجاوز جنسی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنشهای هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...
کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy
یا امام رضا بهت چی بگم من هیچوقت نه داشتمت نه حست کردم یکبار کمکم نکردیاا فقط وقتی خونوادم رفتن مشهد منو ازتون خاستن حاجت اونا رو دادی اما یکبار نگفتی این بچه چی میگه خیلی دوستون دارم خب؟ میدونین چرا چون من خلم من حتی آدم هایی که بهم ظلم میکنن رو دوست دارم میدونین چرا چون خودمم نمیدونم چه مرگمه اینقدر سادم پس اگه هنوزم دوستون دارم بهتون میگم نامرد ولی گریه م میگیره فکر نکنید من ..... فقط بدونید یکی خیلی در زد شما در و باز کردید دیدید اونه در رو بستید دمتون گرم همه میگن منربونید حاجت میدید من که ندیدم از این به بعد هم حاجت های که به من ندادید رو به بقیه بدید ندارید بقیه اینطوری مثل من درد بکشن