2777
2789
انقدر بدم میاد ازادمایی مثل تو. ایشالا یه روز به خودتم خیانت بشه ببینم باز میگی حتما مشکل ازتو بوده

کاربر اقاست،اومده فقط یه چیزی بگه ،وگرنه همه می دونن مردا که خیانت میکنن اتفاقا همسرای خوبی دارن ولی مشکل اینه ذاته خودشون خرابه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا شوهر تو ر‌و لعنت کنه که انقدر مریضه بقیه زنا ارامش ندارن از دستش همچینی زنایی مثل شما که هرزگی ن ...

دعوا نکنید

برای داشتن جامعه سالم هر مردا هم زنا باید خطوط قرمز رو رعایت کنن

مردا باید نگاهشون رو کنترل کنن و کسی بهشون حق نمیده که نگاهشون هرز بچرخه

ولی خانما هم در حد و اندازه‌ی خودشون یکسری مسئولیت دارن

نمیشه به مرد بگیم تو قانون رو رعایت کنن و به اخلاقیات پایبند باش 

اما به خانم بگیم تو راحت باش و هرکاری دوست داری بکن!

همه برای داشتن جامعه سالم اخلاقی مسئولیم 

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

عزیزم غصه نخور شوهر من دست صدتا مث شوهر توام از پشت بسته

دلگرمی زندگیم وجود گل پسرامه  
دعوا نکنیدبرای داشتن جامعه سالم هر مردا هم زنا باید خطوط قرمز رو رعایت کننمردا باید نگاهشون رو کنترل ...

موافقم 

زنا میگن فقط مردا نگا نکنن ما آزاد باشیم 

در صورتی که اینا دارن مردو وسوسه میکنن

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
کاربر اقاست،اومده فقط یه چیزی بگه ،وگرنه همه می دونن مردا که خیانت میکنن اتفاقا همسرای خوبی دارن ولی ...

ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است تمااااام

از نظر من بلهتوضیح دادم چون غیر از خطرات سلامتی که داره رابطه فقط فیزیکی نیست چطور میشه هر لحظه یادت ...

دقیقا بعد هر رابطه جنسی حالم بد میشه به شدت و گریه میکنم احساس حقارت میکنم 

ببین شوهرت ک اینجوری شده دلیل داشته وگرنه هیچکسی نمیاد زنشو ول کنه بره گیر کنه به بقیه زنا و دخترا ا ...

الکی طرفداری هم جنساتو نکن 

اصلا گیریم دلیل داشته زبون نداشت بگه بهم ؟؟ لال بود؟؟ یا دنبال بهانه واسه هرزه گری؟؟ 

شوهر منم همچین اش دهن سوزی نیس برم خیانت کنم ؟؟؟؟

چرت نگو خواهشن

انقدر بدم میاد ازادمایی مثل تو. ایشالا یه روز به خودتم خیانت بشه ببینم باز میگی حتما مشکل ازتو بوده

این جور آدما که واسه من روان شناس شدن و قضاوت الکی میکنن از رو زمین نمیرن تا به درد من دچار بشن