2777
2789
عنوان

پاتختی

61 بازدید | 6 پست

خانوماامروزرفته بودم پاتختی یکی از اقوام خونش خیلی نقلی وشیک بودوسایلاشم خیلی ناز بودن منم خیلی دوستدارم وسایلای خونموتازه کنم ولی پولشوندارم الان نزدیک هفت ساله ازدواج کردم یدونه قندون عوض نکردم جهزیمم زیادجالب نبودن تکمیل هم نبودن چقددلم تازگی خواست حالاشماهابگین چندساله ازدواج کردین ازهمون وسایل جهزیتون استفاده میکنین یاهمشونوعوض کردین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۸ ساله ازدواج کردم، جهیزیه م کامل بود. فعلا چیزی نیاز به تعویض نداره. مگر مبلا که به نظرم یکی دو سال دیگه عوض کنم بهتره

فقط پرده پذیرایی رو عوض کردم و سرویس  غذاخوری دم دستیم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر تعجب کردم از اینکه هنوز پاتختی هست

پاتختی که چه عرض کنم رولباسی روجهازی چله ای دامادبرون اصلا یه چیزایی که به فکرتم نمی‌رسه تواین عروسی بودباورمیکنی مانزدیک ده شب دعوت شدیم به همه ایناپشت سرهم تاعروسی توهرکدومم شاباش وپول وکادویی جمع میکردن ورشکست شدیم هیچ من کلاازعروسی زده شدم این دهاتی بازی هاچیه دیگه