2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید نمیخوام ناراحت بشی اما ممکنه اون زنه با هماهنگی شوهرت بهت زنگ زده باشه تا اعتماد تورو جلب کنه ...

فک نکنم از من شکاکتر پیدا بشه.. دسشویی میره بهش شک دارم میرم پشت در ببینم واقعا داخل دسشویی یا نه.. بلایی سرم اورده که دیگه به پدروبرادرمم وپسرم شک دارم.. واقعی میگم.. خنده وشوخی نیست

میتونم بگم 90درصد همینن .نمیدونم دنبال چی ان به چی میخوان برسن.تازه یه سری خانما هم کارشونو تایید می ...

خیلی عوضی شدن 

نمیدونم چرا اینطوری شده 

ده سال پیش وضع اینطوری نبود ولی الان کسی رو نمیشه دید که خیانت نکنه لاس نزنه و...

اسی اولین بار ک خیانت کرد چند وقت بعد ازدواجتون بود ؟ اولین بار ک متوجه شد تو فهمیدی واکنشش چی بود

اون اوایل مثلا میومد دنبالم از کلاس دوستام میگفتن انداخته دنبالمون یا متلک گفته یا مثلا به خواهرم پیامای س کس ی میداد😔یا مثلا تو جمع فقط با خانوما لاس میزد همون ماه های اول 

ولی بعد از اینکه پدر شد مدام تو کیفش کاندوم و ترامادول میدیدم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
هست من دارم یکیشونا

دقیقا👍

نرد خوب گیر آوردن سخته اما گیر بیاری کیف دنیارو میکنی

خودم دوست پسرمو تو کلاس زبان باهاش آشنا شدم و کلا جذب این شدم که اصلا به دخترا و حتی پسرا محل نمیده با اینکه اونا هی میخواستن نزدیکش بشن

علت علاقم بهش این بود.البته چهرش هم منو جذب کرد اما اخلاقش مهم تر بود.اگه خدا بخواد 2 سال دیگه میخوایم ازدواج کنیم🙏🥰

اون اوایل مثلا میومد دنبالم از کلاس دوستام میگفتن انداخته دنبالمون یا متلک گفته یا مثلا به خواهرم پی ...

نمیترسی ازش بیماری جنسی بگیری؟ حداقل باهاش رابطه نداشته باش

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
اون اوایل مثلا میومد دنبالم از کلاس دوستام میگفتن انداخته دنبالمون یا متلک گفته یا مثلا به خواهرم پی ...

الهی بگردم عزیزدلم 

مطمئنم تو یه فرشته ای که انقد گذشت کردی 

خدا کنه درست بشه ، مثل آدم ب زندگیش برسه

من تو هر جمعی باشم همسرم بهم میگه که تو بین زنای رفیقام تکی می‌درخشی ینی ظاهرم رو دوس داره پس علت خی ...

پس اگر برای همسرت جذابی پس شوهرت تنوع طلبه.

یک نکته مهم بهتون بگم حتما رعایت کنید، برای خانمی که شوهرش چش چران، تنوع طلبه  هیزه، هرزه بین است، حواسش به زنای دیگه است، دورهمی های خانوادگی سم است. مسلما شوهرت همه زنها دورهمی را برانداز گرده که به شما گفته سرتر از همه ای، خوب این بستر را خود شما  بله خود شما که از دست شوهرت به تنگ آمدید ایجاد کردید، چرا با دوستاتون خانوادگی جمع می شید، مسلما خانمها تو این شرایط آرایشگاه میرن، لباس س ک س ی می پوشن  اندامشون را به بقیه نشون میدن، زیبایی شون را به رخ دیگران می کشن و اگه اجازه داشته باشن جلوی بقیه هم می رقصن و گفت و شنود و بگو، بخند و شوخی هم حتما می کنند، خودت شوهرت را آوردی تو استخر و فریادت به آسمان رفته که چرا خیس شده، خانم محترم شعر معروف بابا طاهر را روزی ۱۰۰ با بخوان و تکرار کن

زدست دیده و دل هر دو فریاد

که هر چه دیده بیند دل کند یاد

شما خودت شوهرت را می بری وسط زنها بعد می گی چرا چش چرانی می کنه، مقصر خودتونید، البنه شوهرتان را تطهیر نمی کنم، برید در اعمال و رفتار خودتون تجدید نظر کنید......

هیچ مردی از قرار گرفتن در جمع زنانه بدش نمیاد

امام خمینی  ی جمله معروفی داره:

زن مربی جامعه است از دامن زن مرد به معراج می رود، تربیت جنسی مرد دست خانمشه، اگه لغزید حتما مربی اش هم مقصره، البته اون خانم هایی که با جذابیت و برهنگی و...  بستر را فراهم می کنند هم به اندازه خودشون مقصر هستند و باید پاسخگو باشند

پس اگر برای همسرت جذابی پس شوهرت تنوع طلبه.یک نکته مهم بهتون بگم حتما رعایت کنید، برای خانمی که شوهر ...

خنده دار واقعا این حجم از مطمئن حرف زدنتون

من یه آدم درون‌گرا هستم وتمایلی به مهمانی ندارم این شوهرمه که خودشو واسه دورهمی پاره میکنه 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤