2777
2789
نه واقعا نمیخوام پز بدم اما دوست پسر من که 18 سالشه اصلا به دخترا محل نمیده حتی نگاهشونم نمیکنه با ا ...

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی هنوز زوده واسه اعتماد کردن

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
منم مثل شما فکر میکنم ولی چون یکی از اون هرزه ها بهم زنگ زد گریه کرد وگفت شوهرت خیلی پاکه وقسم خورد ...

ان شالله که اینطور باشه ولی نمیدونم شاید شوهرت خودش بهش گفته نقش بازی کنه . بی خیال بنظرم ادم اهمیت نده بهتره.. من چه آدما که ندیدم و چه حرفا که نشنیدم اصلا شاخ دراوردم میبینم چه ادمایی دارن دوست میگیرن و حیلی عادیه براشون 

تنها و غریب و بی کس 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این که بگم حتما براش کم گذاشتم رو قبول ندارم من

خیانت به قیافه و ...ربط نداره عزیزدلم .به ذات ربط داره اونم که یا درست نمیشه یا سخت درست میشه .

وقتتو رو خودت و بچه هات بزار و هیچوقت فک نکن مشکلی داری من خانومایی دیدم که شبیه فرشتن ولی بهشون خیانت میشه .اصلا به همچین آدمی ارزش نده

منم مثل شما فکر میکنم ولی چون یکی از اون هرزه ها بهم زنگ زد گریه کرد وگفت شوهرت خیلی پاکه وقسم خورد ...

ببخشید نمیخوام ناراحت بشی اما ممکنه اون زنه با هماهنگی شوهرت بهت زنگ زده باشه تا اعتماد تورو جلب کنه

نمیدونم.اما کلا من خیلی آدم شکاک و ریز بینی هستم شایدم توطئه ای نبوده😄

ببخشید نمیخوام ناراحت بشی اما ممکنه اون زنه با هماهنگی شوهرت بهت زنگ زده باشه تا اعتماد تورو جلب کنه ...

منم همین فکرو کردم چه دلیلی داره یه هرزه بخواد به این خانوم ثابت بکنه خنده داره واقعا

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
منم مشکل شمارو دارم.. ولی بی خیال شدم.. سالهاست برا زن مردم میمیره.. برا من شاخ وشونه میکشه.. روانیم ...

من اینجور چیزارو میبینم کلا از هرچی رابطه و ازدواجه عوقم میگیره .بابای منم همین شکلیه.یه پارتنر دارم که اونم قطعا مث بقیه مرداس .

کلا به نظرم مردها دو دسته هستند یه دسته به شدت خیانتکارند و هرجا موقعیت مناسب ببینند کارشونو میکنند که 90 درصد مردای ایرانی اینطورین و دسته دوم آنقدر وفادارند که حتی نمی‌خوان به جنس مخالف نگاه کنن که 10 درصد اینطورین

و کلا بین این دو دسته و حالت متوسطی وجود نداره مردا یا خیلی عاشقن یا خیلی پست

و برادر منم همینهزنش فرشتس ولی...

میتونم بگم 90درصد همینن .نمیدونم دنبال چی ان به چی میخوان برسن.تازه یه سری خانما هم کارشونو تایید میکنن این فاجعه تره.مثلا شنیدم میگن خب مرده ذات مرد همینه بزار نگا کنه و...

کلا به نظرم مردها دو دسته هستند یه دسته به شدت خیانتکارند و هرجا موقعیت مناسب ببینند کارشونو میکنند ...

من همسر سابقم دقیقا مشابه همسر این خانم بود ولی همسر فعلیم عاشقه و خیلی پاکدامن با اینکه شغلش با خانم ها سر و کار داره اما فقط ب فکر کار و پول هست و زندگیمون برای من کم نمیزاره همسر سابقم منو روانی کرد