2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب انواع عملا کرده بینی و ژل و آرایش غلیظ بشدت با مردای ساختمون گرم میگیره و لاس میزنه دوست پسرم زیا ...

به هر حال برای مردای غیریبه جذابیت داره یا نه؟ خوب این جذابیت را شما باید برای همسرت داشته باشی، میگن ی سوزن به خودت بزن ی جوالدوز به دیگری  البته نمی خوام کارهای شوهرت را توجیه کنم، بلکه می خواهم رابطه علت و معلولی را برات پیدا کنم

به هر حال برای مردای غیریبه جذابیت داره یا نه؟ خوب این جذابیت را شما باید برای همسرت داشته باشی، میگ ...

من حتی یه ذره رژ بزنم شوهرم دعوا راه میندازه که تو خرابی تو واسه مردای غریبه آرایش میکنی و فلان چجوری مثل اون خانوم بگردم وقتی نمیراره

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
منم از ظاهر همسرم راضی نیستم برم خیانت کنم

اگر شما هم اختلال شخصیت داشتید به احتمال خیلی زیاد شما هم خیانت می کردید، اصلا یک نیرویی از داخل افراد را می کشه به سمت خیانت، ضمنا خدا را شکر کنید که از نظر روانی سالم اید.

در اینکه نگاه همسرتون ناپاکه بحثی نیست 

ولی از طرفی اگه خانمها تو محیط اجتماعی رعایت پوشش و حیا رو میکردن 

شما الان اینقدر زجر نمیکشیدی 

قابل توجه اونایی که میگن آزادیم هر جور دوست داشته باشیم لباس میپوشیم 

چه جوری میخوان جواب امثال استارتر رو تو قیامت بدن ؟

بی بند و باری بصورت علنی و تو سطح جامعه جزء بدترین حق الناس هاست

🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷به امید پیروزی فلسطین مظلوم (مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا)
بچهامم دارن روانی میشن بخدا تو این شرایط

منم مشکل شمارو دارم.. ولی بی خیال شدم.. سالهاست برا زن مردم میمیره.. برا من شاخ وشونه میکشه.. روانیم کرد.. بیمار شدم.. دیگه بی خیال شدن گفتم یه جایی تاوان پس میدی ولی میگه تو مشکل داری تو روانی هستی... گفتم باشه.. بخاطر اینکه به بچه هام اسیب نرسه گفتم باشه تو خوبی من بد ولی میدونم کاراشو ادامه میده البته شوهرمن فقط درحد لاس زدن  .. نهایت دست دادن.. هنوز جرات نکرده خیانت جنسی کنه 

به هر حال برای مردای غیریبه جذابیت داره یا نه؟ خوب این جذابیت را شما باید برای همسرت داشته باشی، میگ ...

من تو هر جمعی باشم همسرم بهم میگه که تو بین زنای رفیقام تکی می‌درخشی ینی ظاهرم رو دوس داره پس علت خیانتش چیه

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
منم مشکل شمارو دارم.. ولی بی خیال شدم.. سالهاست برا زن مردم میمیره.. برا من شاخ وشونه میکشه.. روانیم ...

عزیزم ببخش اینو میگه خیلیامون ۹۵درصدمون بهمون خیانت جنسی شده منتهی بعضیا لو رفتن بعضیا مخفیانه هس  باز بگم ۹۹درصد مردا خیانت میکنن یا عشق مخفیانه دارن 

تنها و غریب و بی کس 

همشون عین همن این لااقل پدر بچهامه

نه واقعا 

نمیخوام پز بدم اما دوست پسر من که 18 سالشه اصلا به دخترا محل نمیده حتی نگاهشونم نمیکنه با اینکه دخترا هی میخوان بهش نزدیک بشن به خاطر چهرش اما اون اصلا محلشون نمیده با اینکه اصلا مذهبیم نیست.

کلا خواستم بگم همه مردا و پسرا اینجوری نیستن و رفتارشون بستگی به ذاتشون داره

اگه بچه ندارین به نظرم تا دیر نشده این اشغال رو طلاق بده.من جای تو بودم تیکه تیکش میکردم😭🤢

شهوت بند بگیر😅

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

عزیزم ببخش اینو میگه خیلیامون ۹۵درصدمون بهمون خیانت جنسی شده منتهی بعضیا لو رفتن بعضیا مخفیانه هس ب ...

منم مثل شما فکر میکنم ولی چون یکی از اون هرزه ها بهم زنگ زد گریه کرد وگفت شوهرت خیلی پاکه وقسم خورد تمام تلاشمو کردم بکشونمش رختخوابم نیومد.. خیلی برام جالب بود یه هرزه زنگ بزنه از پاکی شوهرم بگه.. واینکه جرات نداره اینکارو بکنه