2777
2789

میخاین قبول کنین میخاین نکنین

خیانت مردا برای مردا امری طبیعی هست

اون خانمی که سیاست زندگی زناشویی نداشته باشه قطعا خیانت میبینه با این وضعیت جامعه

اگر مردو خرد کنی،یه پیامک یا یه نگاه هرزه ازش دیدی به روش آوردی و هی تو چشش کنی بیشتر تکرار میکنه

دلیل اینکه میگن آرامش خودتو حفظ کن اینه که تکرار نکنه،

شما تو هر زندگی با هر مردی بری خیانت خواهی دید

اونه زن هست که باید کاری کنه مرد دنبال زنای دیگه نباشه

ببخشید مطمنید خیانت جنسی می‌کنه ؟؟؟اخه میگن اونایی ک خیانت جنسی میکنن طرف زن خودشون نمیاد یا براشون ...

اتفاقا برای ما برعکسه .

یبار یک مشاور میگفت هم سرد شدن بیش از حد مرد و هم گرمی بیش از حدش نشونه خیانت کردنش هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر کردین چرا هیچ وقت از خیانتها کم نمیشه بلکه زیادترم میشه

دلیلش اینه که مردا در مقابل تمام زنان ضعیف أن

در کنار تمام مردان غیر متعهدخیانتکار به همون اندازه زنان خیانتکار  یا بهتر بگم زنانی که دنبال روابط ناسالم هستن هم وجود داره

با لج و لجبازی کار حل نمیشه

یکی نیاز به توجه بیشتر داره،یکی نیاز به بی توجهی

یکی طبع بدنش طوری هست که این واکنشهارو داره اون باید مزاج شناسی و اصلاح مزاج بشه

یکی انقدر عزت نفس پایینی داره که فکر میکنه با جذب بقیه مخصوصا نامحرم عزت نفسش بالا میره

یکی اونقدر از لحاظ روانی تحت فشار خانم خونس که پناهمیبره به چشم چرونی و هرزگی

اگر میخاین زندگی رو اونطور که بعضی زنان تو مشت دارن و کیفشم میبرن نیاز دارین به مشاوره

ته تهش جواب نمیده که من میگم میده

نیاز به تلاش شماهام هست

مشاوره های آقای سید محمد باقر حسینی یه گزینه عالیه تا طعم زندگی واقعی روبچشین

کلاسهای مرد شناسی داره

مزاج شناسی، اینکه با هر مردی چطور باید رفتار کردکه اولا عزت نفس خودشو نگه داره،ثانیاانرژیشو برای زن و بچه مظلوم خودش بذاره

در اینکه نگاه همسرتون ناپاکه بحثی نیست ولی از طرفی اگه خانمها تو محیط اجتماعی رعایت پوشش و حیا رو می ...

حالا شما بیا بگو اونا حرف خودشونو میزنن که به ما چه مردا نگاه نکنن والله ما که خانمیم نگاهمون جذب همچین افرادی میشه دیگه چه برسه آقایون و مشکلات بعدش...

خیلی عجیب حرف میزنیخیلی هم وقیح بنظر میرسیخیلی شیک و مجلسی داری ترویج فرهنگ زنا و بیشعوری میدیخیلی ک ...

چقد بی ادبی چ طرز صحبت کردنه.نظرتو محترمانه بگو

اصلا حجاب خیانت ربطی به حجاب نداره.دوستم کاملا محجبه و چادری بدون آرایش صبح با چشمان پف کرده میره بیرون کار داشت پسره میدوه دنبالش درحالی که پسره حتی شلوارشو پایین کشیده.دختره تامیتونسته فرار میکنه.ذاتشون کثیفه

خوب کقتی میگی همه مردا شامل پدر برادر و دایی عمو وهرچی اطراف هست میشه ما کورد نشینیم

بااحترام بهمه قومیتها وهمچنین کوردهای عزیز که من خودم ارادتمندشونم جهت استحضار جنابعالی هم سایتی گرامی اینجا بگم که دوست پسر دوست من یه کورد شریفه که دوتا بچه داره با همون فرهنگهای متعصب کوردا هم داره زندگیشو میگذرونه بدلیل اینکه تو شهر خودشون کار ضعیفه اومده تهران اسنپ کار میکنه ومثل سیریش چسبیده به این دوست مطلقه من و هفته ای 1/500 فقط خرج سوییت میکنه وهرجلسه 500 به دوستم میده بابت رابطه هردوماه یکبار میره شهر خودشون وبهانه های مختلف میاره که چک دارم باید بمونم وکار کنم  ولی در عین حال هوای خانواده خودشو داره طوریکه خودش قبول داره نه اونطوریکه خانومش خیلی بخواد ولی شرافت واصالت کوردبودنو تو وجود این مرد 35 ساله میتونی بطور مشهود ببینی
عرض من اینه که تو وجود همه مردا همینه هرچند که با خانوم خودشون هم روزی ده بار رابطه برقرار کنند ولی کسی که بخواد هورمون تستستزونش بالا باشه بهر ترتیبی باشه نیاز خودشو وخانومهای دیگرو تامین میکنه پس نتیجه وقتی بحث نیاز وبرانگیخته شدن بالاخصص جنس مرد باشه کوردو لرو بختیاری وفارس وترک ولک هیچ فرقی نمیکنه مثل اب خوردن تو دسترس همه مردا وزناست فقط باید چراغ سبز نشون بدند  

هیچ کس اندازه من شوهرشو دوست نداشت یعنی وقتی فهمیدم نابود شدم تا یه هفته گوشه ی خونه افتاده بودم حتی ...

آفرین به شما بعضی ها طلاق میگیرن نمیگم حق ندارن چرا حق دارن مگه دلشون از سنگ خوب می‌شکنه چرا باید بهشون خیانت بشه ولی متاسفانه هم بچه ها اسیر میشن هم تو ازدواج بعدیشون مشکل میخورن نمیتونن به کسی اطمینان کنن پس چاره ای نیست 

به نظر من که جواب خیانت ،خیانته 

جیگر  آدم حال میاد

ما خودمونا،داغون کنیم اونا برن پی عشق و حال چطور خیانت شخصیت اونا رو پایین نمیاره شخصیت ما رو پایین میاره 

با ی مرد مجرد بهش خیانت کنه تا بفهمه تو چی کشیدی

ی دختره از ی پسره خوشش میومد شرایط ازدواج نداشتن بیشترهدف دختره رابطه بود دختره برخلاف میل پسره میرف ...

این دیگه ازون موارد بسیارررررررررررررررررررررررر نادرههههههههههههههههههههههه        

نصف بیشتر خیانتها به دلیل حجاب نداشتن خانمهاستمردها خیلی در مقابل زنها ضعیف انخیلیکافیه یه شاخه مو ب ...

خیلی ببخشین ها 

پس کل مردهای کشورهای اروپایی باید خیانت کنن چون زن تو خیابون با تاپ شلوارک میره؟!!!

عجب تِزی دارید شماها

آفرین به شما بعضی ها طلاق میگیرن نمیگم حق ندارن چرا حق دارن مگه دلشون از سنگ خوب می‌شکنه چرا باید به ...

اره دقیقا من کلا به هیچ مردی نمیتونم اعتماد کنم از همشون متنفرم دلم میخاد جداشم ولی نمیتونم چون مجبورم برم سرکار ومیترسم دخترمو تو خونه تنها بزارم 

نصف بیشتر خیانتها به دلیل حجاب نداشتن خانمهاستمردها خیلی در مقابل زنها ضعیف انخیلیکافیه یه شاخه مو ب ...

اتفاقا هر چی میکشیم از همین قوانین تبعیض آمیزه، توی اروپا و آمریکا این همه مردها هرزگی نمیکنن