2777
2789
عنوان

سرد شدن از همسر بخاطر مادیات

273 بازدید | 28 پست

من توی خونواده‌ی متوسطی بودم و خداروشکر کمبودی نداشتم توی دوران مجردی، سال ۹۸ وقتی که من ۱۹ و همسرم ۲۹ بود، دوست شدیم و بعد ۴ سال، یعنی پارسال توی ۲۳ و ۳۳ سالگی عقد کردیم، همسرم مرد پرتلاشیه، ملاک مادی‌ای که داشتم این بود که همسرم بتونه یه خونه‌ی نقلی تو تهران منطقه‌ی متوسط رهن کنه و یه ماشین معمولی بخریم، که همسرم شرایطشو داشت، من با تمااام وجودم همسرم‌و دوست داشتم و همسرمم تمام تلاششو برام میکنه، اما الان دو ماهه بسیاااار مادی نگر شدم و همه‌ش میگم چرا توی ۳۴ سالگی همسرم خونه نداره، چرا فلان و بیساره، در صورتیکه خودم انتخابش کردم و میدونم توی کارش کلی جای پیشرفت داره

اما واقعا نمیدونم چه مرگمه خیلی ناراحتم یه جورایی رابطه‌م با همسرم داره سرد میشه و من جیگرم براش کبابه، خیلی مظلوم و زحتمکشه گناه داره، چیکار کنم همه چی مثل اول شه😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هواش رو بیشتر داشته باش تا بهتر پیشرفت کنین

نمیدونم چم شده بخدا، همیشه هواشو داشتم

بخدا بحث پز دادن نیس، ولی از وقتی با من دوست شد درآمدش از ۳ تومن به ۴۰،۴۵ تومن رسیده، یعنی واقعا داریم پیشرفت میکنیم

نمیدونم چرا ناشکری میکنم

نمیدونم چم شده بخدا، همیشه هواشو داشتمبخدا بحث پز دادن نیس، ولی از وقتی با من دوست شد درآمدش از ۳ تو ...

خودتون رو با مابقی مقایسه نکن ...همین ..نگاهت به زندگی خودت باشه 

با این اوضاع خیلیا با این شرایط دارن زندگی میکنن منو همسرمم همینطور خونه رهن و ی ماشین ولی همیشه قدر ...

منم تا همین دو ماه پیش فکر میکردم خوشبخت‌ترین دختر جهانم و همش میپرسیدم مگه من چه کار خوبی کردم که همچین زندگی‌ای نصیبم شده، اما نمیدونم چرا دیوونه شدم یهو

شما و همسرت چند سالتونه؟

خودتون رو با مابقی مقایسه نکن ...همین ..نگاهت به زندگی خودت باشه

بخدا حتی اینستا رو پاک کردم ولی نمیدونم چرا مقایسه‌گر شدم، مثل خوره افتاده به جونم😑

منم تا همین دو ماه پیش فکر میکردم خوشبخت‌ترین دختر جهانم و همش میپرسیدم مگه من چه کار خوبی کردم که ه ...

من ۲۲ همسرم ۳۰ 

بالاخره که همینطوری نمیکنه کنار هم باشید پیشرفت میکنید قطعا 

ما حتی راضی بودیم تو خونه ۲۰ متری زندگی کنیم ولی پول همونم نداشتیم الان در حد خودمون بهترین زندگیو داریم و قطعا بهترم میشه 

من ۲۲ همسرم ۳۰ بالاخره که همینطوری نمیکنه کنار هم باشید پیشرفت میکنید قطعا ما حتی راضی بودیم تو خونه ...

ایشالا، با تمام وجود برای خوشبخت‌تر شدنتون دعا میکنم

کاش منم حس و حالم مثل روزای قبل و به خصوص دوران دوستی‌مون شه که اصلا مرد دیگه‌ای به چشمم نمیومد، الانم نمیاد ولی نمیدونم چرا از شوهرم ناراحتم، فقط میخوام همه چی مثل قبل شه😔

ایشالا، با تمام وجود برای خوشبخت‌تر شدنتون دعا میکنمکاش منم حس و حالم مثل روزای قبل و به خصوص دوران ...

ممنون از دعای خیرت انشالل‌ه مشکل توام حل میشه عزیزم 

راستش منم به دوره ای همسرمو زندگیمو مقایسه میکردم ولی به لطف خدا الان بازم هیچکی بجز همسرم به چشمم نمیاد 

به این فکر کن که هیچ مردی بی عیب نیست و هرکسی مشکلات خودشو داره همون بهتر مشکل مالی باشه تا خدای نکرده مشکلات دیگه …