2777
2789

نه، من همه رنگا رو میپوشم

مشکی باید درست استفاده بشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکی و قرمز قشنگ میشن کنار همم

آره با زرشکی و یه سری رنگای دیگه هم همینطور 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

معلومه مثل خودم شیک پسند و خوش سلیقه ای

یعنی چون ما دوس نداریم بد سلیقه ایم؟

اگه اونطوریه هرکی قرمز دوس داره خوش سلیقه و شیک پسنده 😐🙄

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یعنی چون ما دوس نداریم بد سلیقه ایم؟اگه اونطوریه هرکی قرمز دوس داره خوش سلیقه و شیک پسنده 😐🙄

😆😅

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

هیچ وقت لباس مشکی نمی پوشم برعکس عاشق رنگ سفید و سبز هستم و زیاد لباس سفیدمیپوشم❤😚

برعکس من که اصلا سفید نمیپوشم . به من اصلا سفید و رنگ روشن نمیاد . بعضیا هم هستن بهشون خیلی رنگ روشن میاد 

😆😅

حرفایی میزنن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یعنی چون ما دوس نداریم بد سلیقه ایم؟اگه اونطوریه هرکی قرمز دوس داره خوش سلیقه و شیک پسنده 😐🙄

آدما دو دسته اند یا قبول دارن مشکی قشنگ ترین رنگه یا بعدا  قبولش میکنن که مشکی قشنگ ترین رنگه 😁

برعکس من که اصلا سفید نمیپوشم . به من اصلا سفید و رنگ روشن نمیاد . بعضیا هم هستن بهشون خیلی رنگ روشن ...

آره 

شال مشکی پوشیدم اصلا بهم نمیاد،ولی رنگای باز خیلی بهم میاد

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
حرفایی میزنن

دیگه دیگه 😂 مهم ست کردنه و اینکه چی به آدم بیاد 

قرمز سلیقه ای هست ولی مشکی واقعا شیک و با وقاره کنار هر رنگی بازم قشنگی خودشو داره 

آدما دو دسته اند یا قبول دارن مشکی قشنگ ترین رنگه یا بعدا قبولش میکنن که مشکی قشنگ ترین رنگه 😁

زور نیس که من نه قبول دارم نه بعدا قبول میکنم 

اتفاقا ادما دو دسته هستن یا قبول میکنن قرمز رنگ فوق العادس یا بعدا حتما قبول میکنن