2777
2789
عنوان

شوهرم چند هفته است میخواد ماشین عوض کنه من نمیذارم جای من بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 61 پست
جنسیس های الان درب و داغونن شوهرمنم یکی اورده بود داخلش انگار خونه کلنگی😂 بعد میگفت ببین چه صدای اگ ...

شوهر من شب و روز داره تعریف می‌کنه که منو راضی کنه 

میگه هزار برابر از ماشین خودمون راحت تره

من به این چیزها اهمیت نمی‌دم کجا باشه یا کلاس داشته باشه یا نه من فقط ماشین خودمونو دوست دارم چون خی ...

اینکه چینی و بی کیفیت هم هست برات مهم نیست واقعا؟😐😐اینکه پنج سال دیگه کلی مشکل داره خم مهم نیست؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم همه چیز ک لم دادن نیست؟ موتورش برندش سبکی فرمون صدای ماشین قطعات با کیفت تر و نقطه مرکزی ماشی ...

من جنسیس سوار نشدم شوهرم میگه میارم یک دور بزنیم اما می‌دونم بیاره یک دور بزنیم حتی بعدش راضی نباشم کار خودشو می‌کنه 

جنسیس های الان درب و داغونن شوهرمنم یکی اورده بود داخلش انگار خونه کلنگی😂 بعد میگفت ببین چه صدای اگ ...

جنسیس سدان جزو خفن ترین ماشین های موجوده تو این رنج قیمت

از لحاظ کیفیت و راحتی

اونی که شما میگی مدل قدیمی هست

خو‌به بنظرم میزاره شما هم پشت فرمون بشینی؟ چون اکثرا که ماشین خارجی گرون میگیرن دلشون نمیاد خانومشون ...

من خودم یک کوییک دارم ازش بخوام میذاره سوار بشم اما خودم زیاد برنمیدارم گاهی اوقات بعضی جاها میبرمش

اینکه چینی و بی کیفیت هم هست برات مهم نیست واقعا؟😐😐اینکه پنج سال دیگه کلی مشکل داره خم مهم نیست؟

نمی‌دونم میگن چینی ها بعد ۵ سال داغون میشن ولی من میگم تا ۵ سال دیگه که خوبه استفاده کنیم اون موقع عوض کنیم 

ماشین قدیمی و دست دو خرج میندازه رو دستتون حالا میخواد جنسیس باشه یا i530 بعد چند سال باید ردش کنین بره

تیگو اگه از صفرکیلومتر دست حودتون بوده ندین

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
نمی‌دونم میگن چینی ها بعد ۵ سال داغون میشن ولی من میگم تا ۵ سال دیگه که خوبه استفاده کنیم اون موقع ع ...

اون موقع با افت قیمت شدید

و اینکه ماشین دوازده سیزده سال پیش کره ای هیچگونه خرجی نداره

ما خودمون ژاپنی داریم هزار تومن در ماه خرج نداره

من تعجب میکنم چطور مقایسه کردی اصلا این دوتارو با هم😁

سلام منم تجربه اش رو داشتم 

ما ماشین چینی رو ۳ سال ۴ سال سوار شدیم بعدش رد کردیم به فاصله ۲ سال ۲ سال و به مشکلم نخورده بودنا ولی رد کردیم .ماشینای قدیمی فایده ندارن مردم میگن ک قابل مقایسه نیست و فلان چرا اکثرا مال ۱۲ ۱۵ سال پیششن و به خرج میوفتن 

و خرجاشونم گرونه  بنظرم بی دردسر تیگو تونو سوار شید حال کنین .ما سانتافه مدل ۲۰۱۲ داشتیم سانروف نداشت خب چه فایده ولی سانتافه ۲۰۱۷ فامیلمون خرید خیلی باحال بود 

ماشینای خفند هم ادم باید  جدیدشو بخره ک اخرین واردات به کشورمون مال ۲۰۱۷ عه 

من جنسیس سوار نشدم شوهرم میگه میارم یک دور بزنیم اما می‌دونم بیاره یک دور بزنیم حتی بعدش راضی نباشم ...

تیگو چینیه صفرشم تا یکی دوساله بعدش فرتو فرت خراب میشه لولزم یدکیش بشدت گرون نشبت به پولش واقعا نمیصرفه اگ بخرج بیوفته درنمیاد از خرج اخرشم همه میگن چینیه 

ولی جنسیس مرده شاید بعد ۱۳ سال ی مقدار خرج داشته باشه ولی خیلی ببخشید عین سگ کار میکنه میبینی یک قطعه تیگو ۲ سال کار میکنه و جنسیس ده به بالا ما اطرافمون هرکی جنسیس گرفته دیگ عوضش نکرده

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اون موقع با افت قیمت شدیدو اینکه ماشین دوازده سیزده سال پیش کره ای هیچگونه خرجی ندارهما خودمون ژاپنی ...

وای اره دقیقا واقعا حرصم گرفته داره این دوتارو کنار هم میزاره😭

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دقیقا😁من خودم شخصا ماشین چینی به هیچ عنوان به چشمم نمیادبی کیفیت بودن بدنه ی ماشین فریاد میزنه

بله اصلا قابل مقایسه نیست واقعا دلم برا هموطنام  و خودمون میسوزه چ پول های کلانی به چ ماشینایی میدیم