2777
2789
عنوان

من مغرورم

162 بازدید | 14 پست

سلام خوبید؟من خیلی آدم سرد و خشک و بی احساسی هستم و خیلی مغرور .این بی احساسی زمانی بیشتر شد که ازدواج کردم  که در بعضی از کارهام و رفتارام جواب بَدی گرفتم.در واقع احساسم سرکوب شد. و الان فکر میکنم این احساس سردی و بی تفاوتیم داره رو آینده زندگی مشترکم تاثیر میزاره چیکارکنم؟

یعنی در حدی که نمیتونم در جواب محبتای همسرم حتی بخندم یا واکنش خوب نشون بدم،اولا شوهرم اینجوری نبود اما اونم الان همینطور شده.یعنی ما شب تو خونه هر کی گوشی دستشه و یه گوشه نشستیم و هیچ حرفی با هم نمی‌زنیم.

چقد شبیه منی

قبل ازدواج خیلی با نشاط و پر انرژی بودم

الان خیلی کم حرف شدم

سختمه ب هر اتفاقی واکنش نشون بدم و بیشتر تماشاگرم

همش بی حوصلم

با همسرمم حرف مشترک نداریم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد شبیه منیقبل ازدواج خیلی با نشاط و پر انرژی بودمالان خیلی کم حرف شدمسختمه ب هر اتفاقی واکنش نشون ...

من خودم خیلی اذیت میشم حتی میبینم ک شوهرم چقد تغییر کرده . ولی کاری از دستم بر نمیاد

خیلی از ماها خوبی کردیم و در جواب خوبی ندیدیم 

پس باید بگیم کلا باید خوبی رو کنار گذاشت؟ قطعا خوبی کردن به یه آدم درست اشتباه نیست ، آدم ها رو باید درست انتخاب کنیم 

زندگیت رو بساز دختر خوب، تو خانم خونه ای. تلاش کن برای خوشحالی خودت و همسرت 

اونقدر باهاش صمیمی شو که اون بشه بهترین رفیق و همراه زندگیت . به بقیه ها خیلی احتیاج نیست 

برای خانواده جدیدت که ساختی وقت بزار ❤️

من خودم خیلی اذیت میشم حتی میبینم ک شوهرم چقد تغییر کرده . ولی کاری از دستم بر نمیاد

احساسی ک بمیره دیگه مرده

ب چوب سوخته هرچقدم آب بدی دیگه جوانه نمیزنه

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
خیلی از ماها خوبی کردیم و در جواب خوبی ندیدیم پس باید بگیم کلا باید خوبی رو کنار گذاشت؟ قطعا خوبی کر ...

انقدر مغرورم که با خودم میگم اگه باهاش گرم بگیرم پرو میشه میزنه تو ذوقم پس سمتش نمیرم.

انقدر مغرورم که با خودم میگم اگه باهاش گرم بگیرم پرو میشه میزنه تو ذوقم پس سمتش نمیرم.

هر ویژگی خوب نیست باید تغییر بدی این طرز فکر رو چرا؟ چون داره به زندگیت آسیب میزنه هر چیزی اندازش خوبه 

حتما زیاده روی کردی عزیزم که همسرت سرد شده و خنده از لبش گرفته شده

حتما افسردگی داری برو مشاور

نه افسردگی نیست چون این رفتارم بیشتر با شوهرمه.بیرون از خونه چون شاغلم بهترم میگم میخندم صحبت میکنم ولی میام خونه شوهرم و میبینم یهو میرم تو لاک مغروری و بی احساسی