2777
2789
عنوان

ترک ها بیاین لطفااا تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 150 پست
خوشبخت بشی انشاءالله عزیزم

در کنار شما قشنگ جان 🙏🤲

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه ی عروس میرقصه تو جایی شاباش نمیدن؟اول باید مادرشوهرم میداد بعد بقیه ب نامزدم گفتم گفت اون وقیه ک ...

راست گفته تومراسمهای خودت ک برقصی باید بهت شاباش بدن ن مراسمهای بقیه 

من اولین باره اینومیشنوم

کاربرای عزیز یکم تو نظر دادن دقت کنید .. اسی خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیره و یه بحثی پیش میاره متاسفانه .. 

بنظر خودم نباید زود خبر به نامزدتون میدادید و دارید بازم خودتونو از چشم میندازید.. نامزدتون هم نباید سریع پیام میداد به مادرش چون برای وجهه شما بد شد.. ولی از بس این چندوقت ایراد و بهونه گرفتید خواسته زودتر حل کنه مسئله ای که باعث رنجش شما شده رو که بازم سرش بحث نکنید، ولی هیجانی و بی فکر عمل کرد 🏃🏻

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

کاربرای عزیز یکم تو نظر دادن دقت کنید .. اسی خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیره و یه بحثی پیش میاره متاس ...

کار ما رشوعرش واقعا زشت بوده اینکه یه تازه عروس رو تنها گذاشته بهش شاباش نداده تو ترکان به تازه عروس شاباش میدن

هرجا بریم و برقصیم مادرشوهرم بهم شاباش میده و از دختراش بیشتر میدهمتوجه کن اونارو ک باید احترام بزار ...

منم نظرم با اکثر افراد اینجا متفاوته 

ایشون تو دوران عقده خیلی باید هواشو داشته باشن 

تو اقوام‌شون. مثلا پاشده رقصیده باید حتما بهش شاباش میدادن تو جمعیت. احترام ب عروسه.کنارش بشینن. وقتی تنها رفتن و کنارش ننشستن و شاباش هم بهش ندادن. خب بندن خدا حق داره دلگیر شه. کاملا حق با عروس خانمه

دقیقا این قضیه ساپاش برای من پیش اومد اولین بار بود تو عروسی خانواده همسر به اصرار بقیه رقصیدم مادرش ...

😂😂😂😂😂 فکر کرده گدای اون ۵۰ یا ۱۰۰‌ تومنی که میخواسته بده هستی کاش اول با مامانت مشورت میکردی حتما اون نمیذاشت کار به اونجاها برسه 😂😂😂

مرسی عزیزم درست میگین خودمم خیلی پشیمون شدم گقتم البته با دعوا نگفتم.داشتم با نامزدم چت میکردم ازم پ ...

خجالت نمیکشی تو واقعا ماهم عروسمون مثل تو بود هر جایی میرفتیم گزارش کامل از اون مجلس و کارای ما رو دونه به دونه به داداشم پیام میداد ولی همون اول که خودشون رفتن تو رو نبردن نباید میرفتی از اول کارت اشتباه بوده خب اونا هم یه چند دقیقه مثل تو دیر میرسدن آسمون به زمین که نمیومد اونم جایی که اولین بارته میری و هیشکی نمیشناسی نباید میرفتی