2777
2789
عنوان

ترک ها بیاین لطفااا تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 153 پست
هروزت پرسید چی بگم

پرسیدش که بگو حرفتو . ولی خودت حرفو شروع نکن .

ببین وقتی تو پیش شوهرت از عیب های خانوادش بگی اونوقت  از اونطرف خانواده شوهرت خودشونو میزنن به مظلوم نمایی  و تورو ادم بده نشون میدن .

برای همین خب شوهرتم سمت اونا جذب میشه. الان شاید طرف تو باشه ولی با یکی دوبار دیگه دعوا افتادن طرف اونا میوفته .

چون تغسیر اونا هست ولی اونا میگن که اره ما نکردیم زن تو بود که مثلا مارو نگاه نکرد و.. و اونه که حساسه ما بهت نگفتیم که ناراحت نشی. و خب الان کی مقصر شد؟ قطعا تو .

یه چیز دیگه اگه زمانی هم با شوهرت به اختلاف افتادید نه به خانواده شوهرت بگو نه به خانواده خودت چون انقدر دخالت میکنن و قضیه رو کشدار میکنن که کار به طلاق بکشه

...🥀🍂

برای ثبت نام کلمه ی دایرکت رو کامنت و به دایرکت مراجعه کنید ☺️

دایرکت 

دایرکت 

دایرکت

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاربرای عزیز یکم تو نظر دادن دقت کنید .. اسی خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیره و یه بحثی پیش میاره متاس ...

عزیزم میشه بگین چجوری با نامزدم رفتار کنم؟

مادرشوهرم ب نامزدم کفته بزار ببینمش من قصد بدی نداشتم و...

ازم پرسید چجوری توضیح بدم

عزیزم تو کار بدی کردی نرفتی پیش مادر شوهرت بشینی . حداقل نصف مجلس کنار همدیگه می‌نشستی بعد می‌رفتی پیش دوستت. عروس پیش مادر شوهر میشینه . مادر شوهرت لطف کرده به خاطر تو اومده کمی نشسته کافی بود دیگه. تو بعدش باید میرفتی پیش مادر شوهر خودت. 

در هر صورت اصلا هم نیازی نبود به شوهرت بگی 

به مادرش بگه و ..‌ 

سعی کن ی کم سیاست داشته باشی 

حس میکنم خیلی کم سن هستی که اینجوری بزرگش می‌کنی 

اسی خودت ترکی؟ 

ببخشید ولی خیلی سوز بازی!! 

این حساسیت کم کن

به نظرم مادرشوهر  بنده خدا آدم بدی نیست

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
منم نظرم با اکثر افراد اینجا متفاوته ایشون تو دوران عقده خیلی باید هواشو داشته باشن تو اقوام‌شون. مث ...

حرفاتون کاملا درسته و حق با ایشونه.

وقتی تازه عروسه واقعا باید تو اینجور جمع ها هواشو داشته باشن ن اینکه تنها بین فک فامیل ولش کنن، شاباش هم درست یا غلط دگ رسمه هممون داریم و بهتر بود ک میدادن

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
عزیزم تو کار بدی کردی نرفتی پیش مادر شوهرت بشینی . حداقل نصف مجلس کنار همدیگه می‌نشستی بعد می‌رفتی پ ...

عزیرمن من همون اول رفتم مادرشوهرم اومد حیاط:منو راهنمایی کرد داخل بعد گفت بشین پیش عروس عمو نشستم مادرشوهرم پیشم نشست بعد ۱۰ دقیقه خواهرشهرم اومد گفت مامان اینجا یکی مریضه پاشو بریم اون طرف رفتن اصلااا بهم نگفتن .پیش مادرشوهرم جا نبود برم.بعد خواهرشوهرم و مادرشوهرم پاشدن رقصیدن اصلا نگفتن بیا وسط

اسی خودت ترکی؟ ببخشید ولی خیلی سوز بازی!! این حساسیت کم کنبه نظرم مادرشوهر بنده خدا آدم بدی نیست

اره ترکم

آخه باید حواسشون بهم باشه  تنهایی پاشدن رفتن نیومدن دنبالم با اینکه میدونستن ماشینمون خراب شده 

تو مراسم پیشم ننشستند من اونحا هیچکس رو نمیشناختم و رقصیدن بهم نگفتن یجور بی احترامی نیس؟؟

عزیرمن من همون اول رفتم مادرشوهرم اومد حیاط:منو راهنمایی کرد داخل بعد گفت بشین پیش عروس عمو نشستم ما ...

خب این نگفتن بیا وسط آره یکم دلخور میشه آدم 

چی بگم والا 

سعی کن زیاد به شوهرت نگی 

چون بعدا مشکلات بزرگتری پیش میاد قراره گلایه کنی 

اون وقت میگه تو عادت داری پشتشون حرف میزنی .

اهمیت بهت نمیده.