2777
2789
عنوان

ترک ها بیاین لطفااا تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 153 پست

اگر گفت  بگو موذب بودم شما رقصیدید بهم نگفتید یکم ناراحت شدم و اینکه میگی رقصیدن و نگفتن بهت اره حق باتوعه شاباشم میتونس بده بهونه اورده ک من میدادم بقیه ام میدادن دلیل نمیشه ک بی توحهی کنه چون تازه عروسی باید شاباش میداد ماعم ترکیم اینجوریم 

ن ولی اونجا همه عروس هه کنار مادرشوهراشون بودن من تنهامن نرفتم مادرشوهرم گفت بشین اینجا خودشم کنارم ...

بابا نمیخاد انقدر مقایسه کنی ها

حوصله ندارم تعریف کنم

ولی اگر تعریف کنم خانواده شوهر من چیکارا با من کردن علاوه بر خودت بقیه کاربرا هم کرک و پرشون میریزه 

بخدا این اصلا چیزی نبوده که انقدررر داری زیاده روی میکنی و یک مسئله کوچیکو بزرگ میکنی

چند سالته گلم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا پوشش چادر هیچ وقت از مد نمیره اما بقیه لباسها از مد میرن

بله همینطوره اما بشرطی که روی پوشش خودت پایبند باشی و حداقلش وقتی با هر پوششی اعتقاد داری توی جمع تمیز و مرتب باشی 

و مطمئنم زخم زبان و ... که بیشتر از 10 سال متحمل شدن رو نه میشه بیان کرد تو چند سطر نه نای گفتن هست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الانم اولویتش منم عزیزم از چ لحاظ میگی ک نیستم؟

عزیزم شما خودت داری میگی تازه عروسم هرچقدر ک شمارو دوست داشته باشه مادرش و باز بیشتر دوست داره چون زمان بیشتری و با مادرش بوده 

اگر از اولش شما هی بحث کنی به چشم دشمن خانوادش بهتون نگاه میکنه و البته چون نامزدین و با مادرش زندگی میکنه مادرشوهرم هم میتونه اونو بر علیه تو کنه

رفتم خونشون چجوری بگم ب مادرشوهرم ک اصلا برام مهم نیس چی بگم؟

اصلا هیچی نگو. فقط سر سنگین باش زیاد بگو بخند نکن همین . خودشون میفهمن ناراحت شدی . 

اگه به روشون بیاری که قطعا گردن نمیگیرن و همه چی به ضررخودت تموم میشه

...🥀🍂

مگه ی عروس میرقصه تو جایی شاباش نمیدن؟اول باید مادرشوهرم میداد بعد بقیه ب نامزدم گفتم گفت اون وقیه ک ...

دقیقا این قضیه ساپاش برای من پیش اومد اولین بار بود تو عروسی خانواده همسر به اصرار بقیه رقصیدم مادرشوهرم بهم شاباش نداد به همسرم شب گلگی کردم گفتم فرداش مادرشوهرم زنگ زد معذرت خواهی که بخدا حواسم نبوده اینا من دیگه ضایع شده بودم تموم سد رفت ولی سری بعد به زور مادر شوهرم بهم شایاش داد در ضمن نرفصیدم به زور گذاشت تو کیفم دیگه هیچچچچ عروسی نرقصیدم تماممممم و نمیرفصم ☺️

اولا کلا نباید میرفتی 

حالاام ک رفتی توقع داری رقصیدی شاباش بدن اخ چرا ؟؟؟

اصلا مراسم خاصی نبوده 

والا خوب روت شد رفتی 

الانم دلخوریت خیلی الکیه 

سر چیزای بیخودی دنبال بحث باشی ۵ سال دیگ باید مدام چشمت گریون باشه 

سرسنگین رفتار کن 

لطفا از اینایی نباش که برای همه چی حرف در میارن و بهشون بر می خوره چون ارزش و احترلم خودت نابود میشه عزیزم

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل

ب نظر من کارش درست نبوده تازه عروس تنها بزاره و ما ترک ها عادت داریم شاباش میدیم ب تازه عروس ها وقتی مراسمی میرقصن ولی خب شاید متوجه نبوده توهم الکی قهر نکن و ب مادرشوهرت بگو من اونجا غریبه بودم کسیو نمی‌شناختم توقع داشتم کنارم باشید 

ترک کجایی؟ 

منم ی زمانی چادر میپوشیدم. البته ب اجبار خانوادم بعد اینک ازدواج کردم چادر سرم نکردم الان گاهی اوق ...

هرکسی یه انتخابی داره خواهر خودم توی دورهمیهای خانوادگی چادر میپوشه و هر بار یه چادر خوشگل و خیلی هم بهش میاد

مسئله نیش و کنایه هست که مسخره ام میکردن ولی جالب بود همون پوششی رو انتخاب کردن که سبک من بود 

این رنگ عوض کردنها خیلی بده اونم نه بخاطر عقاید خودت بلکه بخاطر دیده شدن یا هر نیت بد دیگه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ببین عزیزم بذار اول زندگی یه چیزی بهت بگم خواهرانه اگه دوست داشتی انجام بده.اولا که انتظار نداشته با ...

مرسی عزیزم درست میگین خودمم خیلی پشیمون شدم گقتم البته با دعوا نگفتم.

داشتم با نامزدم چت میکردم ازم پرسید پیش کی نشستی گفتم زن عموت وعروسش گفت باشه بعد گفتم راستش عزیزم نباید ک خونوادت منو تنها بزارن گفت مگه پیشت نیستن گفتم ن اون. طرف نشستن همین ک گفتم . نامزدم زنگ زده بود ب مادرشوهرم گفته بود کجا نشستی رویا رو تنها گذاشتی دیدم مادرشوهرم با اخم داره مید سمتم اومد نشست کنارم بعد نیم ساعت پاشدیم رفتیم. 

به نظرتون عزیزم فردا برم خونشون شب بمونم ؟

آخه هرهفته ۵ ها میمونم این بار میگفتم نمونم بد میشه؟

اگه مادرشوهرم ازم پرسید چی بگم؟

استارتر خودتو  داری الکی ناراحت میکنی باور کن ارزش نداره من ی زمانی یعنی اوایل عقدم مثل تو بودم حتی بدتر اونقدی ک هرروز بحث و دعوا سر کوچک ترین چیز من ناراحت میشدم اما  بعد چند سال فهمیدم چقد ب خودم آسیب زدم چقد همسرمو اذیت کردم چقد خودموالکی ناراحت کردم  اونقد ناراحت کردم خودمو  ک الان باکوچیکترین چیز استرس میگیرم  نکن باخودت اینکارو

خوبه

بله همینطوره اما بشرطی که روی پوشش خودت پایبند باشی و حداقلش وقتی با هر پوششی اعتقاد داری توی جمع تم ...

من به طور کلی گفتم چون‌ شما جوری بیان کردین که انگار اونی که چادر نمیزنه سطح بالاتری داره وگرنه ما کسی رو نمیشناسم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان