2777
2789
عنوان

ترک ها بیاین لطفااا تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 153 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من به طور کلی گفتم چون‌ شما جوری بیان کردین که انگار اونی که چادر نمیزنه سطح بالاتری داره وگرنه ما ک ...

درسته شاید نحوه بیانم بد بود 😊

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

به نظرم فردا برو خونشون چون اگع نری وارد کدورت سنگینی میشی  که بعدها ممکنه دیگه اصلا روت نشه بری 

رفتی اگه چیزی گفتن خیلی ساده از کنارش عبور کن انگار که اصلا چیز مهمی نبوده 

بگو نه مشکلی نیست فقط دوست داشتم کنار خودتون بشینم 

وارد گلایه و بقیه چیزا نشو 

بحث شاباشم نکش وسط یه ذره پول اونقدر ارزش نداره که خودتو سبک کنی

مرسی عزیزم درست میگین خودمم خیلی پشیمون شدم گقتم البته با دعوا نگفتم.داشتم با نامزدم چت میکردم ازم پ ...

اگه همیشه میموندین این هفته هم بمونین ولی بعدها سعی کنید شب نمونید.البته اگه راه منزلتون دور نیست .

فردا هم رفتین با لبخند و با محبت همیشگی برخورد کنید انگاری که اتفاقی نیفتاده وقتیم مادرشون خودشون حرفو پیش کشیدن بگید مادر جون من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم ،اصلا به همسر نگفتم که به شما بگه،یه سو تفاهم بود رفع شد بگذریم.

جز اولی بقیش مهم نبوده رفتار های بعدیشونو ببین بعد .همین اول هی پیش نامزدت گله کنی یهو میبینی پشت خا ...

اتفاقا چند روز پیش طرف من بود

رفت خونشون وسوسه کردن امشب گفتم طرف اونا دراومد گفت بحث تموم شده باز داری ادامه میدی 

گفت مامانم گفت میخوام ببینمش ببینم جرا ناراحت شده

چجوری عزیزم

حالا که نامزدت طرفت رو گرفته 

خیلی باسیاست رفتار کن 

هر اتفاقی میفته خانوادشد بد نشون نده هر چند مقصر باشن ، هم اعصاب خودت خورد میشه هم نسبت به هم بدبین میشین و حرمتها از بین میره 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اتفاقا چند روز پیش طرف من بودرفت خونشون وسوسه کردن امشب گفتم طرف اونا دراومد گفت بحث تموم شده باز دا ...

وقتی مادرشوهرت گفته میخواد باهات حرف بزنه این خیلی خوبه 

مادرشوهرم گریه میکرد منو بد جلوه میداد چون از ازدوجمون راضی نبود و حرفهایی میزد که از طرف من نبود 

میرفتم میدیدم همه قیافه گرفتن ، کلا دیگه رفت و آدم رو کم کردم بیخیال شدم 

اگه رفتی با روی گشاده برو و بگو معذب بودم پیش شما راحت بودم وقتی رفتین احساس تنهایی کردم ازین حرفها 

بزار قضیه تموم شه 

اتفاقا چند روز پیش طرف من بودرفت خونشون وسوسه کردن امشب گفتم طرف اونا دراومد گفت بحث تموم شده باز دا ...

کش نده عزیزم  ... اگر خونتون نزدیکه شب پیششون نمون  بروخونه ی خودتون بگو کاردارم یا مامانم گفته بیا  ی سری کار داریم باید انجام بدیم   بعدم وارد اون بحث قبلی نشو   اگرم ازت پرسیدند  ب چ علت ناراحت شدی راستشو بگو  ک دوست داشتی کنارشون باشی چون غریبه بودی. راجب شاباش هم چیزی نگو

خوبه