2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا اینقدر سنگن😒

99 بازدید | 13 پست

بعد از دو سال دیشب رفتم خونه ی پدرم اینا ( فقط مامانم هست و بابا و ی برادر مجرد ) 

این دو سال سر ی موضوعی قهر بودم با بابا و داداشم ... 

دیشب ک رفتم بابام استقبال کرد و حل شد و دور هم نشسته بودیم 

ولی وقتی داداشم که ازم کوچیکتر هم هست وارد خونه شد ( از سرکار ) ،، دید من اونجام 

مستقیم رفت تو اتاقش ی کاپشن برداشت و زد بیرون ...

منم وقتی دیدم بخاطر اینکه من اونجام زده بیرون ،، برگشتم اومدم خونه ی خودم ...

خیلی ناراحت شدم .. 

شما بودید چه واکنشی می‌داشتید ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچگی کرده همین

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب واکنشتون چی بود اون لحظه؟؟

سخته چون تو شرایط شما نبودم ولی وقتی باباتون که بزرگ خونه هست خوش رفتاری کرده مطمئنم با داداشت هم صحبت میکنه

شما بازم برو خونه مامانت 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
در ضمن ۲۸ سالشه تا

بهش حق بده... اولا شاید اون‌موضوعی که ازش ناراحت بودین خیلی اذیتش کرده

دوما شاید ازت توقع نداشتع دوسال قهر کنی

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
در ضمن ۲۸ سالشه تا

خونه پدرمنم هست قطعا میموندم تا حساب دستش بیاد بچه بازی کرده وگرنه اونم داداشه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
سخته چون تو شرایط شما نبودم ولی وقتی باباتون که بزرگ خونه هست خوش رفتاری کرده مطمئنم با داداشت هم صح ...

ببینید این داداشم خیلی حرکت دیشب بهم برخورد .حتی مراعات اینو هم نکرد که بزرگتر از کنه یا خواهرمه .. 

خونه پدرمنم هست قطعا میموندم تا حساب دستش بیاد بچه بازی کرده وگرنه اونم داداشه

یعنی اشتباه کردم اومدم ؟؟؟ 

آخه گفتم من اینجام و اون بخاطر حضور من زده بیرون .. 

پس من برم که آواره ی خیابون نشه چون جایی نداشت ک بره

ببینید این داداشم خیلی حرکت دیشب بهم برخورد .حتی مراعات اینو هم نکرد که بزرگتر از کنه یا خواهرمه ..

کینه چیزی جز نفرت بهمراه نداره 

بزرگی کن یاد بگیره

یعنی اشتباه کردم اومدم ؟؟؟ آخه گفتم من اینجام و اون بخاطر حضور من زده بیرون .. پس من برم که آواره ی ...

نه خوب برگشتی اشکال نداره ولی بازم برو خونه مامانت 

داداشتم عادت میکنه

نه خوب برگشتی اشکال نداره ولی بازم برو خونه مامانت داداشتم عادت میکنه

وقتی میاد خونه ، مطمینا بی محلی خواهد کرد ب من .نهایتش هم بیرون نره ... 

واکنشم چی باشه 

وقتی میاد خونه ، مطمینا بی محلی خواهد کرد ب من .نهایتش هم بیرون نره ... واکنشم چی باشه

هیچ چی قرار نیست کاری بکنی 

بازم ببین شرایط چیه ولی عصبی نشو