2777
2789
عنوان

کیا اینجا عینکین🤓

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 107 پست
عرضم به حضورتون ک الان ۱۹ ساله عینک میزنم دائم حتی نیمه شب تو دسشوییو ازش متنفرم حتی حس میکنم رو حال ...

پس نگیرم؟

من فک کردم اگ مدام استفاده کنم خوب میشه چشام

فقط 44 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم عینکی بودم عمل کردماوایل عینکی شدنم شماره چشمم 2/75بودوقتی مدرسه میرفتم میزدم سرکلاسبقیه جاه ...

نمیدونم بخدا

ی دلم میگ بگیر ی دلم میگ نگیر

یعنی درحالت عادی نزنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه...فکر نکنم.. فقط با عمل رفع میشه والا من چندسال. میزنماز /۲۵صدم رفتن تا دو و سه ولی در کل بستگی ب ...

یعنی عینک باعث شده نمرش رفته بالا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی چیز دیگه هم ک من از چندتا دکتر مختلف پرسیدمحتی بابام هم ی بار ب دکتر شکایتمو کرد که بهش بگید انقد ...

مامان من که میگ از گوشیه🤦🏻‍♀️

خودمم بدنم‌خیلی ضعیف شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم بخدای دلم میگ بگیر ی دلم میگ نگیریعنی درحالت عادی نزنم؟

نه در حالت عادی نزن

اگه هنوز نگرفتی بهشون بگو برات شیشه رو بلوکنترل بزنن که واسه کار با گوشی و تلوزیون دیدن چشمت خشک یا استیگمات نشه

من چشممو عمل کردم الان شماره چشمم صفره ولی با این حال ی عینک بلوکات بدون شماره سفارش دادم الان استفاده میکنم واسه استفاده از گوشی 

نه خیلی فقط خواهر خودم عینکیه البته اونم شماره چشمش بالاست ۳و نیمه

فقط ی عینکی میدونه که چقد سخته چشمت ضعیف باشه🥲🥲

باور کن بیشتر مواقع وسایلمو گم میکنم نمیتونم پیداشون کنم 

باید عینکمو بزنم نگاه کنم ببینم کجان ...فامیل همیشه گله داره که تو ما رو میبینی سلام نمیکنی😂😐نمیدونن من کورم اصلا چیزی نمیبینم ..بگمم باور نمیکنن چون تحربه نکردن

متاسفانه من 

اینجام تا وزن کم کنم و هرروز تاپیک رژیمم رو گزارش بدم . شروع رژیم کالری شماری + ورزش ۳ / دی ، هدف بهمن ۸۰ کیلو گرم ،هدف اسفند ۷۵ کیلوگرم، هدف فروردین ۷۰ کیلوگرم، هدف اردیبهشت ۶۵ کیلو گرم ، هدف خرداد ۶۰ کیلوگرم 🤍🤍🤍🌱من به همه اهدافم خواهم رسید                 بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

عزیزم عینک برای دید بهترهعینک ضعیفی چشمو خوب نمیکنهولی ی سری مکمل هست برای بینایی و تقویتشاونا مقدار ...

برم دکتر 

اخه بچه شیرمیدم بدنم خیلی ضعیف شده نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان من که میگ از گوشیه🤦🏻‍♀️خودمم بدنم‌خیلی ضعیف شده

نه از ژنتیکه

ربطی ب گوشی نداره

من چون خیلی ادم نازک نارنجی هستم هربار میرفتم دکتر گریه میکردم واسه اینکه ضعیف شده

بابام شکایتمو ب دکتر میکرد ک بگید گوشی نگاه نکنه ک ضعیف نشه

دکترا هم هربار میگفتن ربطی نداره

یعنی عینک باعث شده نمرش رفته بالا؟

نههه اصلا....من زیاد سرم تو کتاب ایناست گوشی هم استفاده میکنم...شب بیداری هم داشتم حالا دیگه نمیدونم کدوم تاثیرش بیشتر بوده 

ولی در کل دکتر که رفتم گفتم چجوری میتونم پیشگیری کنم نره بالا گفت شما هر کاری کنی باز این خودش میره بالا 

من میگم مشکل ژنتیکی هم دارم یعنی ارثیه