2777
2789
عنوان

کیا اینجا عینکین🤓

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 110 پست
چنده نمره چشت؟و ی سال اگه استفاده بشه ممکنه چشم نرمال بشه؟

نه...فکر نکنم.. فقط با عمل رفع میشه والا من چندسال. میزنم

از /۲۵صدم رفتن تا دو و سه 

ولی در کل بستگی به ژنتیک هم داره مثلا ما خانوادمون چشاشون ضعیفه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیاد نیستموقع مطالعه، فیلم دیدن، استفاده از گوشی و ... بزن

اگ مرتب بزنم باعث میشه کامل خوب بشه

فقط 44 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

وای من هم سه هستم همش گوشی دستمه الان حتما چهار شده

خدا کنه مشکل شماهم حل بشه .

اگر خواستید بتونید عمل کنید

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
پسر منم ۳ هست چشماش🥺ولی عینک نمیزنه جیگرم خونههه.یک هفتم هست گم کرده ۷سالشه😭

🥲🥲اره پسرخاله خودمم عینکیه استفادع نمیکنه 

پسر بچه ها شیطونن اونم همیشه یا گم میکنه یا میشکونش 

تو سن کم بهتر رفع میشه 🥲ارثیه؟؟

ی چیز دیگه هم ک من از چندتا دکتر مختلف پرسیدم

حتی بابام هم ی بار ب دکتر شکایتمو کرد که بهش بگید انقد ب گوشی و..   نگاه نکنه چشماش ضعیف تر شده

و بلااستثنا جواب همشون این بود که ربطی ب این چیزا نداره

چشمی که میل ب ضعیفی داشته باشه ضعیف میشه

حتی داداشمم ماه پیش رفته بود دکتر و دکتر بهش همینو گفته بود ک ژنتیکیه و ربطی ب کامپیوتر و گوشی نداره 

زیاد نیست که😐من یکی دو و نیم یکی سه😐با ۱۸سال سن

وای عزیزم

همیشه میزنی؟

اینجوریه که اگ مرتب استفاده بشه چشمت خوب بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥲🥲اره پسرخاله خودمم عینکیه استفادع نمیکنه پسر بچه ها شیطونن اونم همیشه یا گم میکنه یا میشکونش تو س ...

نه خیلی فقط خواهر خودم عینکیه البته اونم شماره چشمش بالاست ۳و نیمه

چ مدلی؟

فریم عینک بستگی به حالت صورتت داره... ولی خواستی بگیری حتما بگو کاور دار باشه. اگه با کامپیوتر یا گوشی هم خیلی کار میکنی بگو عدسیش ضد اشعه باشه. این هم فریم های مختلف عینک متناسب باشکل صورت:

من اول نمره چشمم نیم بود چون تو مدرسه مسخره میکردن نزدم ۲۰ سالم شد دیگه خیلی ضعیف شدن الان ۴۰ سالمه ...

مشورت کردم ولی گذاشت تو دوراهیم

منم گفتم اماده کن

چون گقت بدترمیشه منم ترسیدم

بدنم خیلی ضعیف شده بچه شیرمیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای عزیزمهمیشه میزنی؟اینجوریه که اگ مرتب استفاده بشه چشمت خوب بشه

نه همیشه استفاده نمیکنم فقط وقتی که سرکلاسی چیزی باشم 

چندسالع استفاده میکنم اولین بار که رفتم چشم پزشکی اندازه چشم شما بود کم کم رفت بالا 

باید صبر کنم شمارشون ثابت بشه برم لیزیک

اگ مرتب بزنم باعث میشه کامل خوب بشه

نه خوب که نمیشه فقط بیشتر نمیشه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

وای عزیزمهمیشه میزنی؟اینجوریه که اگ مرتب استفاده بشه چشمت خوب بشه

عزیزم عینک برای دید بهتره

عینک ضعیفی چشمو خوب نمیکنه

ولی ی سری مکمل هست برای بینایی و تقویتش

اونا مقداری تاثیر داره

تا25سالگی بدن خودش ی مقداری ترمیم میکنه بینایی رو

ولی بعدش دیگه هرچی باشه همونه