2777
2789
عنوان

کیا اینجا عینکین🤓

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 110 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیاد نیست

موقع مطالعه، فیلم دیدن، استفاده از گوشی و ... بزن

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

19سالمه ۵ساله عینکیم اما خب نمیزنم زیادمال من ۱/۷۵🥹اونم دور

سخت نیس

من چون بچه کوچیک دارم هرچی روصورتم میبینه سریع میکشه

دکتر گفت اگ نزنی به مرور بیشتر میشه درسته؟ یا برای بازارگریمیش گفت؟

فقط 44 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

چنده مگه؟

خیلی زیاد عزیزم 

اینقدر هست که نمیتونم بگم متاسفانه 

فقط با قلبت واز عمق وجودت برای این مشکل دعا کن

خیر ببینی 

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

درضمن عینک بد نیست ما عینکیا چشامونو گذاشتیم پشت ویترین🤓😂

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

چنده نمره چشت؟و ی سال اگه استفاده بشه ممکنه چشم نرمال بشه؟

مثل شما 

نه من دیگه عادت کردم 

اولا هم سختم بود 

الان نزنم سردرد میشم و تار میبینم 

دور رو که اصلا نمی‌بینم

در حدی که زیرنویس تلویزیون رو نمیتونم بخونم 

دوربین هم هست

بهم گفت موقع استفاده از موبایل برای اشعه‌هاش استفاده کن و مطالعه تا بدتر نشه به مرور زمان 

.C'est la vie

دکتر هم گفت نیاز نیسولی اینم گفت اگ نزنی به مرور بدترمیشیمنم بااینکه نمرش کمه ولی سردرد میگیرمبگم ام ...

من اول نمره چشمم نیم بود چون تو مدرسه مسخره میکردن نزدم ۲۰ سالم شد دیگه خیلی ضعیف شدن الان ۴۰ سالمه نمره چشمم۱،۲۵،و۱/۷۵ هست

با دکتر دقیق مشورت کن

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

عرضم به حضورتون ک الان ۱۹ ساله عینک میزنم دائم حتی نیمه شب تو دسشویی

و ازش متنفرم حتی حس میکنم رو حالت چشمم تاثیر گذاشته

اولش نمره چشمم ۱ و نیم بود الان شده ۵

شما هم خیلی زیاد نیست سفی کن بهش عادت نکنی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

من .خواهشا صلوات بفرستید برام زیادتر نشه بتونم برم عمل کنم خسته شدم واقعا

وای من هم سه هستم همش گوشی دستمه الان حتما چهار شده

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و با طرح و نقشه های آمریکایی اونقدر اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته چون آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته) و اگه این گزینه جواب نداد توطئه و فتنه های آمریکایی انجام میشه مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم که باعث فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم میشه میتونه مردم رو به خیابون بکشه سپس جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

من خودم عینکی بودم عمل کردم

اوایل عینکی شدنم شماره چشمم 2/75بود

وقتی مدرسه میرفتم میزدم سرکلاس

بقیه جاها خیلی کمتر

ولی دیدم خوب بود

چشمامم دیرتر ضعیف میشد

ولی وقتی دیگه همش عینک رو صورتم بود عادت کردم بهش

ی دقیقه برمیداشتم از چشمم همه چیزو محو و تار میدیدم

واسه همین میگم شما شماره چشمت خیلی پایینه

عادت نکن بهش ک بعد بدون عینک با همین شماره کم همه جارو تار میبینی

عینک کاور دار بگیر بیرون بزنی دقیقا عین عینک آفتابیه... نزنی ضعیف تر میشه.

چ مدلی؟

فقط 44 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰