2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شوهرم خیلی خیلی دوستم داره اینو همه می دونن! اما نه خوشبختم و نه شاد. از روز اول دوستش نداشتم فقط ...

کاملا حق داری و کاملا صحبتت درسته عشق به تنهایی کافی نیست... ولی چون عاشقش نبودی حتی اون هزاران نکته باریکتر از مو به چشمت اومده و باعث اذیت و آزارت شده که به آدم دیگه ای تبدیل شدی . و همین ناراضی بودن از انتخابت باعث شده آدمی بشی که از درون پر از خشم هست و از خود واقعیش دور شده . همین همسرت یه قسمت از زندگیت هست اینو قبول کن ، سعی کن خودتو پیدا کنی و دوباره خودت رو بسازی با کمک همون روحیات گذشته ات

وقتی نی نیمون دنیا اومد تو بیمارستاناز کنار تختش گذشت اول اومد کنار من بغلم کرد بوسم کرد باهام حرف ز ...

افرین بهشون

انشالله که تنشون سالم باشه و سال‌های سال کنار هم با عشق زندگی کنبد

همسر من از نظر مالی هیچکاری برام نکرد خیلی تاسف باره که بگم هشت ساله ازدواج کردم اما حتی لباسم برام ...

خیلی ناراحت شدم

ناراحت برای غرور مردی که دستش خالیه

و نمیتونه بزای همسرش خرید کنه

دوستت داره... دستش خالیه. و شما با اینکه شرایط مالیش را میدونستید انتخابش کردید.

امیدوارم شرایط اقتصادی تون زودتر رو به راه بشه

به نظرم به شوهرتون بگید براتون لباس‌های ارزونتر بخره و دیگه کمک خانواده تون را قبول نکنید . میدونم که سخته.

اگر میتونید خیاطی یاد بگیرید

چ جالب اینجا ک همه شوهرشون دوسشون داره البته خدارو شکر اما این همه تاپیکای منفی مال کیه پس،؟!🤔😬

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
چ جالب اینجا ک همه شوهرشون دوسشون داره البته خدارو شکر اما این همه تاپیکای منفی مال کیه پس،؟!🤔😬

چون  طبق جو اینجا همه از لحظات منفی میگن ولی وقتی سوال میشه میبینن نه واقعا طرف یه جاهایی ثابت کرده که دوست شون داره 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
چون طبق جو اینجا همه از لحظات منفی میگن ولی وقتی سوال میشه میبینن نه واقعا طرف یه جاهایی ثابت کرده ...

‌دقیقن اثر بد می‌زاره

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
خیلی کارا کرده که یه زمانی به جرات میگفتم دیوانه وار میپرسته منو هنوزم خیلی از این کارا میکنه مثلا ه ...

عزیزم دوستت ک داره 

آدم ها گاهی وقتها یه نادونی می‌کنن 

درسته سخته ولی مهم رفتار بعد از اون اشتباهه 

اگه واقعا پشیمونه و سعی در جبران داره دوستت داره 

اینم در نظر بگیر جو جامعه هم خیلی خرابه 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را