2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی با مهره های شکسته کمر تا خود کاشان به کله رانندگی کرد تا من تو رستوران مورد علاقم صبحانه بخورم ...

آخ بمیرم الهی 

اشکام بی اختیار پایین ریخت تاپیکتو خوندم 

زیر سقف این آسمون چه عاشقایی دارن زندگی میکنن 

راست میگن عشق حقیقی خدا رو غیرتی میکنه

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
همسر من خیلی خوبه. برای زندگی سنگ تموم میگذاره. اما تا حالا حس نکردم که دوستم داره. خودشم فقط، روز ع ...

خب داره عملا ثابت می‌کنه به حرف نیست گلم

پس برای کی داره سنگ تموم می‌ذاره ؟ به عشق کی

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
آخ بمیرم الهی اشکام بی اختیار پایین ریخت تاپیکتو خوندم زیر سقف این آسمون چه عاشقایی دارن زندگی میکنن ...

جمله جالبی بود میشه بیشتر در موردش بگی ؟عشق حقیقی خدا رو غیرتی می‌کنه یعنی چی 

هر روز و هر لحظه از نگاهش و حرفاش و رفتارش اینو میفهمم🥲❤️

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡
جمله جالبی بود میشه بیشتر در موردش بگی ؟عشق حقیقی خدا رو غیرتی می‌کنه یعنی چی

این در واقع یه شوخیه بین دوستای من 

یهو احساساتی شدم بد جایی آوردمش 😂😂

حافظ تو یه شعرش میگه سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد دلبر که در کف او موم است سنگ خارا 

معلم می‌گفت منظور عشق الهیه و ... 

اینا هم نه گذاشتن نه برداشتن گفتن پس نباید عاشق بشیم و شعرو عوض سرکش با عاشق می‌خوندن

هر چقدرم می‌گفت منظور اینه جز خدا کسی نباید اولویت باشه ما بیشتر جر و بحث میکردیم دیوانه کردیم معلمو

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

من بهش فکر نمیکنم کلا کسیم که بهم این حرفای قشنگو میزنه زیاد جدی نمیگیرم چون هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست واگه خیلی بهش وابسته شم ضربه بدی میخورم شاید باورتون نشه سراین موضوع یه دونه دوست پسرم نداشتم اگه اینم زیاد اصرارنمیکرد زنش نمیشدم تا ابد مجرد میموندم والا 😅من خودم یه روز انقد دوسش دارم یه روز دوست دارم سربه تنش نباشه اونم حتما این طوریه دیگه زندگی واقعی مگه کارتونه چشامون اکلیلی بشه همو ببینیم😂🤞

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

وای اسی اوایل که بچه سن بودم تازه ازدواج کرده بودیم فیلمایی که توش نقش اول مرد میمرد زارزار گریه میکردم میگفتم اگه یه وقت شوهرم بمیره چیکارکنم من😂اونم ازاین خز بازیا درمیووردا میرفتیم هرجا پشت بندم کفشامو جفت میکرد کسی پا نزاره اما الان مدل دوست داشتنمون شده اون یه زنگ بزنه حالمو بپرسه من یه ظرف میوه براش پوست بکنم برای خانومایی که همسرتشون ابراز نمیکنن دوست داشتنشونو نوشتم اینو که بدونن مدل دوست داشتنا فرق داره واونایی که نمیگن لفظی واقعی ترن غصه نخورید🩷

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
وقتی با مهره های شکسته کمر تا خود کاشان به کله رانندگی کرد تا من تو رستوران مورد علاقم صبحانه بخورم ...

این عشق نیست ، پرستشه

کاش بشه دوباره به هم برگردین 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
وای اسی اوایل که بچه سن بودم تازه ازدواج کرده بودیم فیلمایی که توش نقش اول مرد میمرد زارزار گریه میک ...

دقیقا منم از این کارام پشیمونم لوس بازیه 😀😉 غصه نخور همه مون ازین دوران داشتیم 

آدم پخته تر که میشه  رفتاراش فرق می‌کنه 

و بقول خودت از اعمال و کارهای طرف می‌فهمه که به مراتب مهم تر از گفتنه یه دوستی داشتم بنده خدا گیر یه شوهر خودخواه زرنگ زبون باز افتاده بود که همش میگفت من زنم رو خیلی دوست دارم و همه جا تعریف زنش رو میکرد و واقعا هم زنش خانوم بود اما در عمل هیچ غلطی براش نکردهیچی آخرش هم رفت معتاد شد و کلی زجرش داد  و جدا شدن ولی پای حرفاش ک مینشستی میگفتی ازین عاشق تر کسی نیست منتها راه زبون بازی رو یاد گرفته بود مردک