2777
2789

سینه درد دارم و سنگین وبزرگ هم شدن با یکم حالت تهوع که امروز گرفتم😑

بدن دردم داشتم ولی بهتر شده هراز گاهی هم دلم یا کمرم درد میگیره ولی درحد چند ثانیه

طبق روال باید امروز پریود بشم ماه پیش 13 ام شدم 

دعا کنید پریود بشم زود🥲

و منی که همدردتم

روزی هزار بار میرم دستشویی بلکه یه فرجی بشه ولی انگار نه انگار

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و منی که همدردتمروزی هزار بار میرم دستشویی بلکه یه فرجی بشه ولی انگار نه انگار

وایی دقیقا

تا یچیزی حس میکنم میپرم دستشوبی میبینم خبری نیست

از موعدت گذشته؟ 

ماله من بلاخره بعد 21روز اومد هیچ سابقه ای نداشتم که پری اینقدر عقب بیفته .تخم شوید دم کنید بخورید ر ...

اووو 21 روز 

21 روز نشم قبل من مامانم بردتم ازمایشگاه 😂

مرسی عزیزم اره به بابام گفتم بره تخم شوید بخره

رازیانه راستش یبار خوردم حالم به شدت بد شد

تخم شوید و زردچوبه و زعفرون و اینارو امتحان کنم ببینم میاد این لعنتس

حالا برای من از فروردین هرماه چند روز جلو افتاده تا رسیده به ۶ امولی این ماه دقیقا سر وقت شد😬من نمی ...

ای وای😂منم هرماه 4 روز جلو میندازم ولی دوماه پیش ننداختم همون موعدم شدم این ماه اگه جلو بندازم باید امروز بیاد نندازم که باید تا 13 ام استرس سگی بکشم

وایی دقیقاتا یچیزی حس میکنم میپرم دستشوبی میبینم خبری نیستاز موعدت گذشته؟

اره ۹ روز

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
نه خوبه؟؟چه جوری بخورم؟؟

من خودم امروز میخورم 

اره من ماهای پیش میخوردم فوری پریودم میکرد

یکم زردجوبه رو بریز تو یه لیوان یا نصف لیوان آب بینیتو بگیر چون خیلی بدمزست

سر بکش بره