2777
2789

جایی که منو بع کل خانوادش ترجیح میده و خانوادش یا حتی مادر پدرش جرات ندارن بهم بگن بالا چشمت ابروئه. حتی یه جایی مامانش ازبس ازم بدگویی میکرده شوهرم گفته هرچی هست من خیلی میخامش و هیچکس اجازه نمیدم تو زنوگیم وخالت کنه و زندگیمو بهم بزنه ،جایی که خاستم برم اتاق عمل برا کورتاژ بهم خیره شده بود و اشک تو چشماش جمع شده بود

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه چند سال منتظر بود ازم بله بگیره. اینکه ی خانواده اش گفته بود بیخود ب خودتون زحمت ندین دنبال دختر بگردین یا فلانی یا هیچکس. اینکه بعد ۱۰ سال هنوزم هر کاری میکنه تا من رو خوشحال کنه. اینکه بدون من هیچ جا نمیره و ....

یه دوره ای باهاش به مشکل خوردم و تصمیم به جدایی گرفتم و رفتم خونه مامانم اما اون نمیدونست،بعد یک هفته اونجا موندن تو پیام بهش گفتم که قصدم جدایی برای همین اومدم اینجا،سریع اومد دنبالم و نذاشت اونجا بمونم،مدام در حال صحبت بود باهام اونجا که برگردم من بخاطر دخترم برگشتم،و هیچوقت پشیمون نشدم....

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

وقتی که با جاریم بحثم شد و یه ماه بعدش رفتیم خونه ی پدرشوهرم،خواهرشوهرم گفت حق ندارین داداشامو ازهم جدا کنید با دعواهاتون،شوهرمم خیلی خونسرد برگشت به خواهرش گفت در دهنتو گِل بگیر و اینجوری با خانوم من حرف نزن دفعه ی بعد تضمین نمیکنم خودم درشو گل نگیرم🤭

هر چی از خوبیا گفتید رو خوندم تمام بیست و خورده ای صفحه...جالبه همه رو همسرم داره ولی اونجا که تو بیماری اونم سرطان از من بیشتر سختی کشید و همیشه همراهم بود روحیه داد با وجود هزینه های سنگین بیماری کلی هزینه های دیگه کرد که صرفا روحیم عوض شه کاری کرد که دکتر گفت عجیبه چطور انقد زود خوب شدی؟همش کار همسرم بود🌹یادمه اولین بار که پزشک پرسید قصد بچه اوردن دارید؟ برای تزریق دارو شیمی درمانی میپرسید که ممکنه نازا کنه یه ثانیه هم معطل نکرد سریع گفت نه فقط بهترین داروها رو تجویز کنین که زودتر خوب شه(با وجود اینکه عاشق بچه اس قیدشو زد) 

از وقتی فهمیدم منو دوست نداره خیلی راحت و خوشحال دارم زندگی مو میکنم.ظاهرا اصلا برای خوشحال بودن نی ...

منم خیلی تمرین کردم تا از نظر عاطفی مستقل شدم. خیلی به خاطر عشق آزارم داد. از وقتی دیگه وابستش نیستم مثل سگ پاسوخته دنبالمه. ولی چه فایده . دیگه برام لذتی ندارن. چون تمااااام تلاشم رو کردم که عشقم از بین بره و آزار نبینم.

چه کامنتای قشنگی 

الهی همه ی  زندگیا پر عشق باشه همه دلشون خوش باشه 

من پارسال همین موقع ها فهمیدم ازم متنفره و بخاطر بچه هامون و آبروی خانواده اش داره باهام زندگی میکنه

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

همیشه پشتمه خیلی جاها همیشه بهم میگه الویتم تویی بعد بچه هام بعدخونوادم وقتی بارداربودم ب مشکل برخوردیم ب دکتر گفت اگه بارداری برای سلامتیش مضره تا بچه روسقط کنیم .یه بار روز پدر خیلی دلم گرفته بود گریه میکردم چون بابام رحمت خدارفته اومدبغلم کرد بامن یکساعت داشت گریه میکرد از روز اول ازدواجمون بهم گفت من هم شوهرت هم باباتم هم داداشتم جای همه روبرات پرمیکنم وواقعا هم همینه 

جلو خانواده ش خیلی هوامو داره اصلا نمی‌ذاره کسی بخواد بهم حرفی بزنه اصلا نمی‌ذاره من بخوام جواب بدم خودش جواب همه رو میده،😁البته خیلی زود جوش و عصبی هم هست حالا این به اون در،🙃

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
همیشه پشتمه خیلی جاها همیشه بهم میگه الویتم تویی بعد بچه هام بعدخونوادم وقتی بارداربودم ب مشکل برخور ...

عزیزم،🥰چه خوب خدا نگهدارش باشه،🌈خیلی خوشحال شدم برات،😍

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰