2777
2789

عنوان تاپیک راجب دوست داشتنه ولی من برعکسش رومیگم یه بقضی تو گلومه دوست داشتم بابیان کلماتم خالیش کنم

من موقعی مطمعن شدم همسرم دوستم نداره که روز مادر برای مادرش وخواهرش کادو خرید ولی برای من که همسرشم تمام لحظات سخت زندگی کنارشم هیچی نگرفت حتی بایه جمله هم تبریک نگفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونجایی که همیشه گوشت و مرغ و میزاره تو بشقابی میگه من سیرم و فک میکنه نمیشناسمش که عاشق گوشته😅

هزار تومن داشته باشه از گشنگی بمیره نمیخوره چیزی میده به من 

بگم برو بالای قله قاف میره بابام میگه چراانقدر لوسش میکنی اونقدر که تحویلم میگیره هیچکی تو زندگی تحویلم نگرفت🥲

برای خوشحالیم هررررکاری میکنه کارای خونم همش بابونه خدا حفظش کنه برام 

من خیلی قبل اون سختی کشیدم

لا_حوله# _ولا_قوه_الا_بلاه_علی_عظیم

تعهدهم داده و بازم بچه دارشدیدالان بچه هاسالمن؟

بله دوتا بچه دارم 

بعد پنج سال با  آزمایش فهمیدن که یه نمونه نادریم و میشه زیر نظر مرکز ژنتیک میتونیم بارداری  شیم 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
خآله ات با گرد افشانی بچه به دنیا آورده؟ خب تخمش رو شوهر خاله ات کاشته دیگه ، شاید نطفه خودش مشکل د ...

درضمن فامیلی ازدواج کردن خیلیا واسه اینکه بچشون اوتیسمی به دنیا اومده شوهراشون یا خیانت کردن یا طلاق دادن

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

آره عزیزم منم منظورم دنیا آوردن بود . ولی اینکه دیگران خیانت کردن و یا ترد کردن چیزی از وظیفه شوهر خ ...

منم نگفتم که چیزی از وظیفه شوهرخالم کم میکنه من فقط خواستم بگم باوجود این مشکل بزرگ بازم باهمن وتوسختیا پشت همن شما حتما بچت سالمه ونمیدونی داشتن بچه اوتیسمی چقدر سخته هرمردی جز اون بود حتما زنشو طلاق میداد یا خیانت میکرد

خآله ات با گرد افشانی بچه به دنیا آورده؟ خب تخمش رو شوهر خاله ات کاشته دیگه ، شاید نطفه خودش مشکل د ...

من فقط خواستم بگم باوجود۲تا بچه اوتیسم بازم عاشقانه باهمن ازهم دست نکشیدن وپشت همش شما چه میدونی داشتن بچه اوتیسم چه سختیایی داره