2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

159408 بازدید | 1461 پست

یکشنبه روز بدی بود برام

چهار ماه اینور اونور میبردم حالا بعد این همه آزمایش آخرش اینجوری شد. این همه دعا میکردم چیزی نباشه و خودمو گول میزدم همش میگم چرا من 

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم بارداری الان 

سلام آره الان ترسیدم میگم نکنه یه بچه دیگه هم بدبخت کردم

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم

پسرت چندسالشه؟ علائمش چیه؟ گاهی اوقات تشخصیص صحیح داده نمیشه

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
پسرت چندسالشه؟ علائمش چیه؟ گاهی اوقات تشخصیص صحیح داده نمیشه

سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه