2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 159408 بازدید | 1461 پست
دکتر بهم گفت خوب میشه اما میترسم از متفاوت بودنش میترسم چون فکر میکنم من باعث شدم اینجوری باشه

شما که قم هستید ببرینش پیش آقای یوسف فرزانه گفتاردرمانی ایشون عالین

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

سلام دخترم ۵ ساله و ۹ ماهشه رنگ و اعداد حتی اسم میوه هارو به انگلیسی و فارسی میگه فقط بعضی کلماتو واضح نمیگه دیر حرف زد از ۴ سالگی حرف زده با همه زود صمیمی میشه همه دوسش دارن امروز بردم سنجش بهش گفتن ارجاع اوتیسم دارم خون گریه میکنم بنظرت چیکار بکنم ؟

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دخترم ۵ ساله و ۹ ماهشه رنگ و اعداد حتی اسم میوه هارو به انگلیسی و فارسی میگه فقط بعضی کلماتو وا ...

سلام پسر منم همینجوریه و تازه 5 ساله شده یکماهه که خیلی بهتر شده آخرین تشخیص شون واسه پسرم تاخیر کلامی و عدم تمرکز بود اما گفته بودن 5 سالگی باید بازم ببرم واسه چک کردن. پسرم خیلی از علائم مهم اوتسیم و نداره شما هم ببین علائم ش چیه.. 

پسرم هنوز مثل بچه های عادی نشده ولی بعد بچه دوم خیلی بهتر شد ارتباطش و حرف زدنش. 

شما هم زیاد نگران نباش ایشالا که چیزی نیست 

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم
سلام پسر منم همینجوریه و تازه 5 ساله شده یکماهه که خیلی بهتر شده آخرین تشخیص شون واسه پسرم تاخیر کلا ...

منم از همین ناراحتم ،هیچکدوم از علایمو ندارن فقط مریض بود حالش خوب نبود دیر جواب میداد امروز میرم سنجش ببینم رو چه حسابی تو سنجش اینطوری نوشتن پیش خودمم نگفتن، اگه قبول نکردن میرم  پیش روانشناس اطفال 

حتی دیروز ازش پرسیدم اون خانومه چی ازت پرسید همشو گفت ،ی پسری ازش سوال پرسیدن بجز اسمش همه چیو غلط گفت بعدش قبول کردن ،

سلام پسر منم همینجوریه و تازه 5 ساله شده یکماهه که خیلی بهتر شده آخرین تشخیص شون واسه پسرم تاخیر کلا ...

سلام وضعیت پسرتون اوکی شد میشه بگید چه کارایی کردید الان چطوره که اوتیسم رو رد کردن منم شرایط مثل پسر شمارو دارم خیلی نگرانم .. درخواست دوستی منو قبول کنید 

سه سالو نیم

هم سن پسر من و پسر منم طیف اوتیسم اونم اصلا حرف نمیزنه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر