2777
2789

۱۱ ساله ازدواج کردیم شوقی که الان داره از روزای اول خیلی بیشتره هر لحظه با نگاهش بهم نشون میده چقدر دوسم داره از عمق وجودش، از دور و نزدیک بوسم میکنه، اولویت تمام زندگیش منو دخترم هستیم برای راضی شدن ما هرررر کاری میکنه، میگه رفیق من تویی شریک من تویی با هیچ دوستی برو بیا نداره ،ازم تعریف میکنه و به شدت دوسم داره کاش منم یکم صبور تر و مهربون تر باشم باهاش🥹

امیدوارم هر زنی تو زندگیش مردی رو‌داشته باشه که بهش انقدر عشق بده که احساس کامل بودن و ایده ال بودن کنه.

همین امشب تو حال‌پذیرایی دراز کشیده بودیم فیلم موردعلاقشو میدید من اذیتش میکردم منو هل داد سرم آروم ...

عزیزدلممممم عشقتوننن پایداررررر🥺🥺😍😍😍

منم شوهرم همیشه میگه اگه یروزی نباشی این قلب از تپش وایمیسته اگه خودش واینسته من کاری میکنم قلبم وایسته و دیگه نزنه🥺🥺

کلا ابننن مردااا مخ زنی و خوب بلدن کثافتاااا😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین ک بدون من هیجا نمیره همیشه همجا همرامه، ک اینکارش باعث شده مسخرش کنن، ب حرفام گوش میده، تو زندگ ...

شوهر منم همینجوریه ولی کسی بهش نمیگه زن ذلیل ، برعکس میگن  خیلی عاشق زنشه و یه روحن در ۲بدن ...براشون دور از ذهنه جایی بدون من باشه .  به کسی هم رو نداده  بخواد این حرفو بزنه در موردش یعنی بخودشون اجازه ی این حرفو هم نمیدن و تعحب اور و دور از ذهنه واسشون جایی باشیم بدون حضور اون یکی ‌.میدونن جدایی ناپذیر و عین دوقلوهای چسبانیم و مثال عشق واقعی و لیلی مجنونیم بین اطرافیان که همه ی اینها هم بخاطر نوع رفتار و احترامیه که شوهرم جلو خاتواده ها و فامیل و غریبه میزاره ...صد بار جلوشون سرمو میبوسه ...بغلم میکنه ...کنارم میشینه تو مهمونیا ...بعد غذا حتی خونه ی پدرمادرامون دست منو میبوسه بااینکه من اشپزی نکردم ولی همینکه غذا تو بشقابش گذاشتم بعنوان تشکر اینکارو میکنه ..تو خونه هم البته همینجویه ...کلا فوران عشق و بیان احساساته چه تو خلوت چه تو جمع ...رفیق صمیمی و فابریکه همم هستیم و بیش از حد پشت همدیگه 

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

اخی 😂 خداکنه تا آخر همینجوری باشن حداقل

ایشاله ایشاله😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
پس این همه تعریف کردین این خیانتا مال کیه🤔😂تهش یه ماه بعد مردن آدمم زن میگیرن

دیگه بین اینهمه خیانت و بدبختی ، عده ی معدود و محدودیم وجود داره که طعم خوشبختیو چشیدن .همه که نباید بدبخت باشن و بنالن اینجا ...

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

من با یه بچه ۲ماهه زمین گیرشدم فحشم میداد می گفت ر ی دم تواین شانس که توی اشغال زنم شدی دلم شکست بدج ...

دلم شکست ...الان بهتری؟؟

ما زوج مینور هستیم و سال ۸۶ اطلاعاتمون راجب این مشکل مثل الان نبود و معرفی مون کردن پزشک و پزشک هم گ ...

عزیزم سلامت باشن حتما هر دو یا یکیتون مینور الفا بودید که بچه های سالم دنیا اوردید

چه تصمیم سختی بعد۱۸ سال🤗

کسی که دوست داره از چشاش معلومه وقتی نگات میکنه انگار چشاش ستاره بارون میشه و همیشه با ذوق نگات میکن ...

الان اینو که گفتید یاد شوهرخواهرم افتادم یه نگاه این مدلی به خواهرم داره اخه قبلا هم خواهرم گفته بود بیشتر من ، اون دوسم داره .. 🤭

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !