یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وقتی داشتم میرفتم سزارین بشم سر دختر بزرگم مثل چی گریه میکرد هر سونوگرافی یا آزمایشی داشته باشم استرس شدید میگیره همیشه هوامو داشته دو شب بیشتر تحمل دوری نداره.اما....... قبل عید نیم ساعت با یه زن متاهل که عروس داره تلفنی حرف زده بود از اونروز به بعد انگار دارم با یه غریبه سر میکنم بعد از بیست سال زندگی
یادش بخیر نامزد بودیم با مامان باباش اومده بودن خونمون برای تایین کردن روز عقد مامانم اینا خیلی گیر میدادن بحث زیاد جالبی هم نبود همسرم داد زد گف برای من دختر زیاد بود ولی من کوثرو فقد. دوسدارم بخاطر کوثره همه چیو دارم تهمل میکنم.. همه ساکت شدن منم بغض کرده بودم:)
اونجایی که طلاق گرفتیم یکسال بعدازیکسال برگشت وگفت هرجارونگاه میکردم قیافه ات جلوچشمام بود وافسردگی گرفته بوداونجایی که یه ازمون داشتم خیلی مهم بود هرروزازسرکارمیومدخونه خودش کلی درس داشت ولی باهام تست میزد وجاهایی که بلدنبودم حتی رشته اش نبود ومیخوندتامتوجه بشه وبرام توضیح بده اونجایی که تواین گرونی داره نون حلال درمیاره وتواین جامعه خرج زندگیمونودرمیاره وشیفت شب وبیدار❤❤❤
زمان دوستیمون من تصادف کردم فک نمیکردم انقد براش مهم باشه ولی صبر نکرد اومد بیمارستان با عصاب خراب و گریه همه فهمیدن بابام گف من ب تو دختر نمیدم چقد خودش تنهایی رف اومد انقد پیگیر بود هرکی جاش بود میرف بخدا ولی موند پای همه چی و مطمئن شدم میخوادم و همچنان ک ۷ سال میگذره میگه حسم بهت عوض نمیشه و همیشه دوست دارم🥰🥰
ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕 خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞