2777
2789

منو شوهرم رفته بودیم خونه خواهرم شوهرش داشت میرفت بیرون بد ب ما اصرار کرد ک ناهار بمونیم تا برگرده ما گفتیم ن باید بریم بد ب شوهرم گفت چیکار داری ک میخایی بری چک برگشتی داره پشت باجه؟؟چیکار داری آخه ؟؟؟هیچکاری نداری الان من کار دارم ک دارم میرم ولی تو چی؟؟؟بد شوهرمم ی ذره قیافش رفت تو هم گفت ن من هیچکاری ندارم ولی باید برم اینم بگم شوهرش کلأ ی نگاه از بالا ب پایین داره ب ما چون وضعش بهتر از ماهست حالا نمبدونم من زیادی حساس شدم یا اینکه واقعأ بازم داشته فخر فروشی میکرده نفهمیدم 

منم یه حس بیشعوری از حرفاش گرفتم

من بودم میرفتم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مقداریش که گفتی گفتم جهت شوخی هست ولی یعنی چی من کار دارم تو چی .خواهرت چیزی نگفت

کلأ هردفه میریم ی چیزی بهمون میگه حالا یا ب من یا ب شوهرم خواهرمم چی بشه ماهی ی بار بیاد اینجا شوهرشم ک بارداریه منو بهونه کرده نمیاد شوهرم گفت داریم از اینجا رد میشیم بریم ی سر ب خواهرت بزنیم 

کلأ هردفه میریم ی چیزی بهمون میگه حالا یا ب من یا ب شوهرم خواهرمم چی بشه ماهی ی بار بیاد اینجا شوهرش ...

مثل داماد ما هرچی از زبونش بیاد میگه ولی کسی جرات شوخی باهاش رو نداره قهر میکنه واین وسط خواهرم عذاب میکشه 

حق داری منم حس بدی گرفتم از حرفاش

نمیدونم چیکار کنم انقدر شوهرم با خانوادم رفت و امد نکنه کسی بهش احترام نمیذاره هیچی ام نمیگه دلم نمیخاد انقدر خودشو دم دستی کنه بابام ک علنی بهش کم مونده فوش بده