2777
2789

وقتی بخاطره مریضیم کلی گریه کرد وکلی هزینه کرد وتاحالم بدمیشد هردکتری میخواستم سریع میبرد

وقتی مدام بهم ابرازعلاقه میکنه

وقتی موقع آشنایی وابرازعلاقش نخواستمس واون روبازوش اول اسممو هک کرده بود 

محبتای ازین بیشترهم داره ولی گاهیم بشدت بداخلاق میشه ولی من قلبشوشناختم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم سلامت باشن حتما هر دو یا یکیتون مینور الفا بودید که بچه های سالم دنیا اوردیدچه تصمیم سختی بعد۱ ...

دوتا مینور بودیم 

و نوع نادر بودیم با چن آزمایش و تکرار متوجه شدن 

بله دوتا بچه سقط کردیم 

خیلی سخته بخصوص سه ماه اول بارداری بچه داری ولی نمیدونه بهش دل ببندی تا جواب آزمایش بیاد 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
خب اون چه تعهدی بوده که بهش عمل نکرده ؟

دیگه بعد پنج سال و فرستادن آزمایش  به آلمان و زیر نظر مرکز ژنتیک متوجه شدن زوج مینور عادی هستیم زیر نظر مرکز ژنتیک تونستیم باردار شم 

هیچ وقت نفهمیدم و مطمعنم دوستم ندازه منم حسی ندارم بهش سگ هم راضی نمیشه با همچین روانیی زندگی کنه ه ...

بمیرم برای دلت 😢😢😢

چقدر منی تو یامن توام. 

نمیدونم برای چی اومدم تو این تایپیک که اشک بریزم. 

خداشوهرمو از روی زمین برداره که اینقدر منو له میکنه - نه راه پس دارم نه راه پیش. 

وقتی هر روز قیافه شو میبینم تنفرم ازش بیشتر میشه. ولی مجبورم و مایوس😢😢😢😢

خدا خودش بهمون صبر بده. 

از همخوابی باهاش نفرت دارم. 

کاشکی 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

یسوال دوستان گلممثلا کالری شمار برای من ۹۵٠ کالری در روز ثبت کردهمن اگه هر روز ۹۵٠ کالری بخورم لاغر ...

فک کنم الانم وزنت کمتر از ۶۰ هستش ک ۹۵۰ زده برات چرا میخای انقدر لاغر شی ؟

اگه همون مقدارو بخوری وزنت ثابت میمونه 

کمتر بخوری کم میکنی ک میشه ۱۵۰ کالری و واقعا کمه حرفشم نزن

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
دیگه بعد پنج سال و فرستادن آزمایش به آلمان و زیر نظر مرکز ژنتیک متوجه شدن زوج مینور عادی هستیم زیر ...

اها خوب دقیق توصیح بده گلم شفاف سازی کن شاید یکی مثل من فضول باشه اینجا  

بگو بهدلایل پزشوی تعهد داد که ما بگبم افرین بهش دمش گرم بعد بگو دنبال کارای پزشکیمون رفت اوکی شد بعد دوتایی با میل کامل زدیم زیر تعهدمون.ما باید با جزییات بدونیم   

شوخی کردم‌ببخشید.امیدوارم به دل نگیرین حرفامو خوشحالم‌که تونستین بچه دار شین امیدوادم سایه تون بالاسر بچه یا بچه هاتون باشه و کنار هم خوشبخت باشین 

اها خوب دقیق توصیح بده گلم شفاف سازی کن شاید یکی مثل من فضول باشه اینجا بگو بهدلایل پزشوی تعهد داد ...

والا همینجور نوشتم فکر نمیکردم انقد بازدید بگیره 

ممنونم 😘