2777
2789
وای من عاسقه این برنامه کودک بودم که عکسش پروفتونخبچخ بودم ۲-۳ بار دیدمش اصلا اسمش نمیدونستم چیه تا ...

سطل جادویی فک کنممم

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من عاسقه این برنامه کودک بودم که عکسش پروفتونخبچخ بودم ۲-۳ بار دیدمش اصلا اسمش نمیدونستم چیه تا ...

سطل سحر امیز

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

الهی همه طعم عشق عمیق و واقعی رو بچشنحالم خوب شد از خوندن کامنتا

من گریم گرفت نمیخوام حسودی کنما ولی دلم سوخت

نرسیدم به عشقم کسی که دوستش دارم دوستم نداره من فقط یه آدم خوب میخواستم مهربون کسی که واقعا عاشقم باشه

اومد عاشقم کرد رفت نتونست دوستم داشته باشه 

خیلی بهم ثابت شده، یکش این که اعتراف کرد از بچگی دوستم داشته...یکی اینکه سر بیماریم خییییییییلی رنج کشید اصلا شکسته شد مخصوصا وقتی که فهمید کلا دکتر جوابم کرده با موهای مشکی اومد بیمارستان فرداش با موهای گندمی برگشت! هرکی دیدش میگفت چی کشیدی یه شبه اینهمه شکسته شدی...وقتی که بهتر شدم دکتر گفت نمیخواد بستری بشه یادمه بارون میومد از شدت خوشحالی وسط ماشینا میدوییدیم دور خودش میچرخید می‌رقصید بلند بلند میخندید شیرینی گرفت تو خیابون پخش کرد به یکی گفت آقا بردار عشقم حالش خوب شده. اون موقع ها هنوز ازدواج نکرده بودیم، کلا خیلی ثابت شد بهم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دنبالم حتی تا یه کشور دیگه اومد

با اینکه میتونست نیاد با اینکه صدتا خیلی خیلی بهتر از من دنبالش بودن

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

اخرش چیشد میشه بگی لطفاسرانجام شخصیت ها چیشد

بانک زدن

و تقسیم کردن پولا رو

و از اسپانیا خارج شدن برای همیشه

هر کدوم ب جایی رفتن

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

اینکه مریض بشم دورم میچرخه 

یدفعه ناگهانی پول کلان بخوام میزنهدبه حسابم 

اینقد بهم اطمینان داره که وقتی بهش میگم دارم میرم یه جا ونمیتونم بهت بگم.(جلسات مشاوره میرم) خیلی مرد مقیدی هست 

حتی ازم نپرسید مشاور اقا هست ویا خانم 

بچه ها رو بابت کوچکترین بی احترامی به من مواخذه کرده 

اینکه خوبی های من براهمه اقوام وپدر وومادر ومثال میزنه 

چرا چراا توضیح بده اگه میخوای کنجکاو شدم کمتر مردی اینطور هست

ما زوج مینور هستیم و سال ۸۶ اطلاعاتمون راجب این مشکل مثل الان نبود و معرفی مون کردن پزشک و پزشک هم گفت که مشکل دارن و احتمال فرزند ماژور هست 

ما اسرار به ازدواج داشتیم و گفتند که باید تعهد بدین که بچه دار نشین که همسرم این کار رو کردن 

بعد ۱۸ سال به خواست من الان دوتا فرشته کنارمون هست

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰