2777
2789

اونایی که دوست داشته شدن رو تجربه کردن امیدوارم که مستدام باشه براشون وروز افزون ولی کاش میدونستم یه عده امثال من که همه چی تموم ومهربون چرا حسرتش موند برامون چی شد؟.      که فقط تو خواب دیدم اونم نه از شوهرم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
ازوقتی فهمید ازتهدیداش نمی‌ترسم دیگه نمیگه باور کن دروغ میگن از زمانی که من گفتم کی برم؟دیگه نگفته

خواهرجون راستش خودمم نمیدونم واقعی میگه یا تهدید میکنه فقط اینو میدونم وقتی یه حرفی چندبار تکرار بشه احتمال اینکه اتفاق بیفته هست و من فقط برا بچه هام میترسم و اینکه این همه دارم تو این زندگی از خودم و رفاهیاتم میزنم تا برای این خدانشناس زندگی جمع کنم ایا درسته؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ وقت نفهمیدم و مطمعنم دوستم ندازه منم حسی ندارم  بهش سگ هم راضی نمیشه با همچین روانیی زندگی کنه هرزه دوقطبی خودشیفته الهی به درک واصل بشه راحت بشم نه راه پس دارم نه پیش 

خدایا شکرت

یه اتفاق تلخ برام افتاد دوروز بیمارستان بودم و به معنی واقعی درد میکشیدم

از زیر سنگ. پول جور کرد بردم خصوصی و مراقبم بود

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

خیلییییییی جاها 

ولی وقتی یه عمل سرپایی داشتم و بعدش جوری مراقبت کرد ازم محبت کرد ک تازه فهمیدم تمام دوستت دارماش واقعیه 

یا همین الانک باردارم کلی حواسش بهم هست و همین امشب ک بی حال بودم تو جمع خانوادم بهم پیام داد الهی بمیرم ک تو اینحوری بیحال نباشی دردت ب جونم ❤️ 

خیلی جاها مثلا جهاز نداشتم مریض شدم موقعی که باباش گفت مهریت ببخش چون جهاز نداری شوهرم کنارم بود و قبول نکرد ولی به غیر اینا پارسال قبول کرد بخاطر دخالتای مامانش خونمون از تهران بیاریم اطراف تهران اون موقع بیست دقیقه فاصله داشتیم الان نزدیک دوساعت و اینکه یه سال هرچی بخریم و هرجا بخریم از خانوادش پنهون میکنیم

تو محضر که اول تعهد داد بچه دار نشیم بعد عقد کردیم

منم اینو میخوام باید کجا ثبت کنم؟😂

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

موقع بیماری از شیر مرغ تا جون آدمیزاد فراهم می‌کنه من خوب بشم خیلی هوامو داره 

اصلأ روی من عصبانی نمیشه دست روی من به هیچ عنوان بلند نمیکنه پول کلاس آموزشی پول لباس تفریح یا هر چیز دیگه رو فقط کافیه لب تر کنم 

تولدم براش مهمه خیلی خیلی مهم برام گل زیاد میخره شنونده خوبی برای درد و دلامه 

جلوی خانواده ش خیلی مدافع منه 

اگه قهر کنم تو خونه بیام سر سفره بخورم غذا میخوره خودم خورده باشم غذاشو تکی سرو کنم نمیخوره 

قهر کنم برم روی کاناپه بخوابم میاد مجابم میکنه برگردم روی تخت نیام خودشم روی زمین می‌خوابه 

مطمئن بشه تو دعوا مقصره به هر قیمتی باشه معذرت خواهی می‌کنه و هر کاری میکنه من آشتی کنم حالا هر چقدرم براش گرون تموم بشه تمام لباس پوشیدنش به سلیقه منه

مهربونه چشم پاکه تحصیلکرده س با ایمان شغل خوب به شدت جنم داره و کاری و فنیه 

رد کردنش دل شیر میخواد امیدوارم عشق واقعی بدون این مشکل برات رقم بخوره

من این مشکلو ندارم ولی بچه دوس ندارم

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘