2777
2789
نمی‌دونم بهرحال خاطرات بخشی تز زندگی آدمه حرف که نمیشه از حافظت بله اون عشق برای من زمینی نبود شاید ...

برو بت یه تراپیست مشورت کن

از هر راهی که می تونی پل بزن و برگرد💖

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
،فقط آخرش 🤣🤣

با یه دست فرمونو گرفتم با یه دست تایپ میکنم از هر انگشتم یه هنر میباره🙂🙂

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو بت یه تراپیست مشورت کناز هر راهی که می تونی پل بزن و برگرد💖

اگر بیاد دوباره خاستگاری هم برنمیگردم جانم 

تموم شده برام 

ینی مدل زندگیم و همه جی تغییر کرده مگر اینکه روحش تو جسم دیگه ای بهم برکرده 

خواهر نمیگی ما سینگلا الان دلمون میرررررهپایدارررر🫡🥹

😂😂 ببخشید خب

ی چندتا جا هم فراموش کردم بگم😁😂

مرررسی عزیزم جونت سلامت🌹🫂♥️

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

ابراز علاقه اش خیلی زیاد نیست بیشتر تو عمل نشون میده ولی همون ابراز علاقه هاشم خیلی به دلم نشسته 

ولی یه جمله اشو هرگز فراموش نمیکنم کامل ازش قطع امید کرده بودم میخاستم جدا شم تو راهرو خونه بابام دستامو گرفت چشماش خیس شد گفت کجا بزارم بری تو موهاتو تو خونه من سفید کردی چشمات تو خونه من ضعیف شده بعد الان ولت کنم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
یسوال دوستان گلممثلا کالری شمار برای من ۹۵٠ کالری در روز ثبت کردهمن اگه هر روز ۹۵٠ کالری بخورم لاغر ...

سلام عزیزم

در جواب  به بیوگرافی تون

توی اینستاگرام نوشته بود برای لاغری هرشب قبل از خواب چند قطره روغن کرچک بریزید داخل ناف و یا اطراف شکم و پهلو رو ماساژ بدین برای اطلاعات بیشتر خودتون هم یک سرچ بکنین راجبش

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

۶سال به پای هم موندیم و ۶سال میومد خاستگاری خانوادها راضی نبودن

شب خاستگاری هم بدون چتدتا از اعضای خانوادش اومد توروی همه بخاطرم موند 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
همسر من هرچند وقت یبار تا بحثمون میشه میگه دوسال دیگه ردت میکنم بری انقد نگهت داشتم تا بچه هام بزرگ ...

ازوقتی فهمید ازتهدیداش نمی‌ترسم دیگه نمیگه باور کن دروغ میگن از زمانی که من گفتم کی برم؟دیگه نگفته 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
ابراز علاقه اش خیلی زیاد نیست بیشتر تو عمل نشون میده ولی همون ابراز علاقه هاشم خیلی به دلم نشسته ولی ...

خدا حفظش کنه چند سالته؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم