2777
2789

تو بارداری مشکل برا صفرام پیش اومد رفتم اتاق عمل لاپراسکوپی کنم خواهرم گفت خیلی گریه کرد و نگران بود 

بارداری سختی داشتم زایمان سخت بچه نارس و کولیک و رفلاکس و مشکلات خواب و... همیشه کنارم بوددو خودشو ثابت کرد 

مینیمال 

خیلی جاها ثابت کرده.... نفسم به نفسش بنده.... نمونه یه مردواقعی و مهربون و زحمتکش... نمونه اش همین امشب باکلی خستگی من و برد دکتر چون خیلی مطب شلوغ بود ۲ساعت معطل شدم پسرمونم سرگرم کرد تا من بیام.....هرچی از دل مهربونش بگم کم گفتم... 

هیچوقت برام چیزی کم نذاشته همه ی تلاشش و برای رفاه و خوشحالیم میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥲دوست نداشت که باهات زندگی نمی‌کردمن اونموقع ملاکم دوست داشتن بود ولی دوست داشتن همه چی نیست ما یبا ...

تو ایام کرونا عروسی فامیل نزدیکمون بود و ما بچمون کوچیک بود شوهرم از یکماه زودتر گفت ما عروسی نمیریم چون کرونا هست منم قبول کردم ، شب عروسی مامانش زنگ زد گفت باید بیای بریم عروسی مارو هم ببری پاشد ما رو تنها گذاشت رفت با مامانش اینا، درصورتی که میتونست برای اونا اسنپ بگیره برن خودشون

نگاهش رو که نمیتونم توضیح بدم...ولی می‌فهمیدم بی دلیل میاد محل کارم منو ببینه...گاهی موقع می‌فهمیدم ...

اخی😍

عشقتون مانا الهی

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

وقتی مادرش  و خواهرش  خردم کردن  و نگاهمون بهم خورد 

اشک تو چشاش بود و گفت تموم دنیامه  اینجوری نگید  ناراحت میشه... وقتی برای مصاحبه کاری رفته بودم  و در راه برگشت  همه بهم زنگ میزدن چیشودددددد و شایدم خیلیاااا از حسادت ..چیز گفتن

اون گفت  من پشتتم همیشه🙂و حالا هردومون  موفقیم

تلاش می کنیم 😊

توی دوران نامزدیمون سرباز بود هیچی پول نداشت به جز حقوق سربازی. واسه اولین عیدی من یه ربع سکه خرید. مامانش گفته بود لازم نبود بخری ما خریده بودیم ک گفته بود دوس داشتم منم کادوی جداگانه بدم

اگـه بشـه چــی میشــــه  
تو ایام کرونا عروسی فامیل نزدیکمون بود و ما بچمون کوچیک بود شوهرم از یکماه زودتر گفت ما عروسی نمیریم ...

چندوقتع زایمان کردی؟

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

من شوهر ندارم (دعا کنید ازدواج کنم 😶‍🌫️) ولی یه بار مادرم تو بیمارستان بود عملشم خیلی سخت نبود من پیشش بودم 

بعدش که رفتم بیرون پدرمو دیدم رو صندلی نشسته بود گفت مادرت حالش خوبه گفتم آره خوبه فقط یکم درد داره 

بعدش که اینو گفتم پدرم از صندلی پاشد رفت یه جای دیگه و دیدم اونجا همش داشت گریه میکرد و چشاش قرمز شده بود 

تا حالا هر چی بوده رو کنار بگذاریدو از این به بعد اصلا واکنشی نداشته باشیددر گذر زمان متوجه میشن که ...

قربونت برم چقدر حرفات قشنگ بود داشتم با خدا حرف میزدم انگار خدا از طریق شما پاسخم رو داد اشکام سرازیر شد دقیقا جوابی رو که خواستم شنیدم عزیزه دلم خدا بهترین ها رو به دلت هدیه کنه😍