2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی توی دوران عقد متوجه شدم سرطان معده دارم ، منو رها نکرد و نذاشت هیچکس از خانواده خودش متوجه بشه... به تنهایی حتی بدون کمک خواستن از خانواده خودم توی شهر غریب پا به پام برای درمان شدنم تلاش کرد ... عمل کردم بهبود پیدا کردم و بعد عروسی گرفتیم🙂 

وقتی توی دوران عقد متوجه شدم سرطان معده دارم ، منو رها نکرد و نذاشت هیچکس از خانواده خودش متوجه بشه. ...

احسنت چه فهمیده و با درک و شعور 

اهل کجا هستند 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
تو دوران سربازی چنوخ یبار همو میدیدین؟ دلت تنگ نمیشد؟

هردوهفته یه بار. اون سرباز بود من دانشجوی یه شهر دیگه. روزای سختی بود خصوصا حرفای بقیه ک میگفتن وای چطور تحمل میکنی ولی شور عشق و جوونی همه چی رو شیرین میکرد😃😃

اگـه بشـه چــی میشــــه  
من شوهرم خیلی خیلی دوستم داره اینو همه می دونن! اما نه خوشبختم و نه شاد. از روز اول دوستش نداشتم فقط ...

آره، میفهمم چی میگی و میدونم چقدر سخته.شوهر من دقیقا برعکس شوهر شماست.پرکار، با برنامه، منظم، فقط خودخواه و بی احساس. اصلا ازدواجش با من بخاطر موقعیت خوب خانوادگی و مالی من بوده.زندگی تو سخت تره،ولی کلا نباید زندگی و خوشبختیمونو وابسته به یک نفر بکنیم حالا چه شوهر باشه چه بچه چه مادر و پدر

آره، میفهمم چی میگی و میدونم چقدر سخته.شوهر من دقیقا برعکس شوهر شماست.پرکار، با برنامه، منظم، فقط خو ...

درست می گی شما.من تمام تلاشم را کردم که ازش مردی بسازم که خودم دوست دارم ولی نشد که نشد. آخر به این نتیجه رسیدم که قادر به تغییر دادن هیچ کسی جز خودم نیستم.اونهم آدم بدذاتی نیست و اتفاقا خیلی خوش قلب و مهربان و درستکاره ولی خوب چه فایده به شدت روی اعصابه و کنار اومدن باهاش و تحمل کردنش خیلی کار سختیه! من نه از اون و نه هیچ بنی بشر دیگه ای انتظار عشق و توجه ندارم چون این مرد از عشق سیرابم کرد من فقط آرامش می خوام دلم می خواد هیچ وقت نبینمش نه شوهرمو و نه هیچ مرد دیگه ای رو.راهمو ازش جدا کردم ما طلاق عاطفی گرفتیم اون خیلی تلاش می کنه ولی فایده ای ندارد و من دیر یا زود ترکش خواهم کرد. به لحاظ مالی هم شرایط بدی ندارم و خدارو شکر محتاج کسی نیستم.فقط جرات زدن تیر خلاص را ندارم