2777
2789
اره میدونع از فالو کردن دختر بدم میاد ولی باز انجام میدهولی چرا نسبت بهم اینجوری شد مگ چیکارش کردم

بابا بهش گیر نده نگو هی انفالو کن اگ رو ی چی حساسیت نشون بدی الان پیش خودش میگه چقد منو دوست داره چقد من مهمم ک میره چک میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس خودمم همینو میگه🥲💔ولی خب به خودش همیشه میگم من به تو اعتماد دارم ولی الکی..این میدونع باز ممکنه ...

پس احتمال زیاد پاک میکنه سخت شد 

یه دوست داف نداری بره امتحانش کنه با پیج فیکی جیزی

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
بابا بهش گیر نده نگو هی انفالو کن اگ رو ی چی حساسیت نشون بدی الان پیش خودش میگه چقد منو دوست داره چق ...

خیلی پشیمونم ک نشون دادم اخع دست خودم نبود ولقن اذیت میشدم

الان فالو مبکنه چیزی نمیگم ولی اذیت میشم تو خودم میریزم

چقد تحمل کنم اگ نگم اونم هی فالو

پس احتمال زیاد پاک میکنه سخت شد یه دوست داف نداری بره امتحانش کنه با پیج فیکی جیزی

هی خدایا

پس نگم گوشیتو بده؟

یبار خودم با پیج فیک امتحانش کردم ولی گف رل دارم

بعدش اومد ب من گف تو بودی

منم قسم خوردم ک نبودم اینگارا خوشم نمیاد من به تو بی اعتماد نیسم ک

خیلی پشیمونم ک نشون دادم اخع دست خودم نبود ولقن اذیت میشدمالان فالو مبکنه چیزی نمیگم ولی اذیت میشم ت ...

دقیقا بلاتکلیفیه بدیه راهش اینه که بی اهمیت باشی بلاخره ی جایی گندش میزنه بیرون اگ کاری کنه حتما ک نباید فالو کنه . 

پس احتمال زیاد پاک میکنه سخت شد یه دوست داف نداری بره امتحانش کنه با پیج فیکی جیزی

حتی بش گفم بت اعتماد دارم هم پاک میکنه؟چون تو دلش شاید بگع این ک بم اعتماد داره هیچ وقت تمیگه گوشیتو بده

شد🚶🏻‍♀️اولا خیلی باهام حرف میزد ولی یهویی ۱۸۰ درجه تغیر

میتونی بهش بگی وقتی داره بااات حرف میزنه تلفنی از صفحه ریکورد بگیره بگو برو تو دایرکت ها چت های وات و تلگرام و پیام های عادی وتماسها

خیلی باید زرنگ باشه همزمان خودتم ریکورد بگیر بدونی کی چی گفتی 

زمانهارو باهم تطابق بده 

شد🚶🏻‍♀️اولا خیلی باهام حرف میزد ولی یهویی ۱۸۰ درجه تغیر

نه ببین ربطی ب این نداره چون همیشه رابطه ها اینطوریه ک اولاااش چون شور وهیجان بالاس خیلی وقت میزارن ولی بعد ی مدت آتیش خاموش میشه اینطور موقع ها باید حواستون باشه نزارین عادی بشه رابطه

دقیقا بلاتکلیفیه بدیه راهش اینه که بی اهمیت باشی بلاخره ی جایی گندش میزنه بیرون اگ کاری کنه حتما ک ن ...

اخه چطوری گندش بیرون میزنه حتی الانم با چند نفر در ارتباط باشه خب از کجا بفمم چطوری گندش درمیاد

دقیقا پسرا هیچی نشده فک میکنن همه عاشقشونن

دقیقا بخدا اعتماد به نفس هاشون بالاس تا نگاهشون میکنی پیش خودشون میگن ممد این دختره منومیخاد 😂

نه ببین ربطی ب این نداره چون همیشه رابطه ها اینطوریه ک اولاااش چون شور وهیجان بالاس خیلی وقت میزارن ...

عع پس ک اینطور درسته

انگار عادی شد چون حرف نمیزنیم فقدد در حد اینک حال همو بدونیم

من چنبار بش گفم اون باز تکرار کرد کم حرفیو

منم زدم بیخیالی