2777
2789
چقد با هم صمیمی هستید ؟ازش بخواه بیاد همیگرو ببینید مثلا برو کافه گوشی شو بگیر بگو میخام نگاهی بنداز ...

زیاد نشدیم هنوز که در حد اینک روم بشه بگم گوشیتو بده

ولی خودمو خیلی حساس نشون دادم حس میکنم محافظه کار شده یعنی اگه بهش بگم گوشیتو بدع اگ ریگی ب کفشش باشع از قبل پاک میکنه ...ولی دوست دارم بگو گوشیتو بده 

چون یبار اولاش دید من انقد حساسم خودش بم گف میخای گوشیمو ببینی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیاد نشدیم هنوز که در حد اینک روم بشه بگم گوشیتو بدهولی خودمو خیلی حساس نشون دادم حس میکنم محافظه کا ...

عزیزم خجالت نکش این شک که مثل خوره افتاده به جونت رو نابود کن اینده اته میفهمی دیگه 

خدا کنه گوشیش شیائومی نباشه وارد حافظه دوم بشه

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
عزیزم خجالت نکش این شک که مثل خوره افتاده به جونت رو نابود کن اینده اته میفهمی دیگه خدا کنه گوشیش شی ...

چشم دوست دارم بگم و تو فکرمه بگم

ولی شما فکر نمکنین از قبل پاک کنه؟

اخه فعمیدع من حساسم شاید از قبل اینک داره میاد پاک کنم

ولی من الکی بهش گفتم من به تو اعتماد دارم

نمیدونم پاک کنه یا نه🚶🏻‍♀️

شیائومیه🚶🏻‍♀️

یادت باشه دوتا حافظه دارن گوشی های شیائومی 

یه رمز میزنه وارد حافظه اول میشه 

یه رمز دیگه بزنه وارد حافظه دوم 🤦🏻‍♀️

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
چرا احتمالش زیاده پاک کنه متاسفانه چقد حساسیت نشون دادی مگه

حس خودمم همینو میگه🥲💔

ولی خب به خودش همیشه میگم من به تو اعتماد دارم ولی الکی..این میدونع باز ممکنه پاک کنه؟

خیلی..

سر فالور دختر خیلی گفتم میدونع حساسم

اولا یکی فالو میکرد جدید دعوا میکردم زود میرفتم میگفم این کیه

یادت باشه دوتا حافظه دارن گوشی های شیائومی یه رمز میزنه وارد حافظه اول میشه یه رمز دیگه بزنه وارد حا ...

وای چقد گرفتاریه از کجا بدونم حافظه دومم دارع هی خدا