اومدم تا تجربه خودمو راجع به ملوسکوم واسه کسایی که درگیر شدن بنویسم
یکسال پیش لیزر رفتم موقع انجام لیزر خواستم سری شخصی استفاده کنند تموم کرده بودن و چند دقیقه در مورد اینکه سری دستگاه و میزو...الان با قوی ترین مواد ضد عفونی شده توضیح داد و از پلاستیک فریزر استفاده کرد و شروع به کار کرد ، بعد از یه هفته قسمت بکینی شروع کرد به جوش زدن که سرشون هم سفید بود به دکتر مرکز لیزر زنگ زدم گفت مشکلی نیست و پوستت حساس بوده ،به مرور درست میشه، خیلی از مراجعین ما این مشکل واسشون پیش اومده با تقویت سیستم ایمنی درست میشه، ماه بعد که مجدد رفتم لیزر دکتر حضوری معاینه کرد و همون حرف قبل، و من روز به روز جوشام بیشتر میشدن و در عذاب بودم تصمیم گرفتم دیگه لیزر نرم ،بعد مدتی که بهبود پیدا نکردن دکتر زنان رفتم گفت مولوسکوم هست و دکتر پوست باید برم و بشدت واگیر دار هست و دوتا قرص بهم داد که اصلا فایده ای نداشت ،جام جدا کرده بودم مرتب در حال شستن دستشویی و حمام بودم که خدای نکرده دخترم و بقیه نگیرن روانی شده بودم ،تمام مقالات در موردش میخوندم و هر کاری که هر کسی انجام داده بود انجام دادم یک سال هر پماد و ژل و قرص و شوینده و داروی محلی و هر کاری که هر کسی پیشنهاد داده بود انجام دادم کارم گریه بود و روز به روز هم بدتر میشد جوری که از بالای بکینی تا کشاله ران جوش بود خیلی وقتا راه رفتنم اذیتم میکرد یه سری که چرک خشکن ،(آنتی بیوتیک)مصرف کردم ده درصد بهتر شد و بعد از تموم شدن دوره مجدد بیشتر شد این دفعه تصمیم گرفتم اینقدری ادامه بدم تا کل جوش ها از بین بردن سه دوره پی در پی آزیترو مایسین ۵۰۰خوردم یعنی تا چند روز بعد از کامل از بین رفتن جوش ها الان خدارو شکر دوماه میشه که کاملا از بین رفتن