2777
2789
اخه چطوری گندش بیرون میزنه حتی الانم با چند نفر در ارتباط باشه خب از کجا بفمم چطوری گندش درمیاد

ما همیشه پشت ابر نمیمونه قطعا میفمی.  ولی حواست باشه هر تصمیمی میگیری منطقی باشع نه احساسي مخصوصا ب عنوان ی مرد واسه ازدواج اگ بهش نگاه میکنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی بهش بگی وقتی داره بااات حرف میزنه تلفنی از صفحه ریکورد بگیره بگو برو تو دایرکت ها چت های وات ...

عع اینم راه خوبیه ها

اینجوری چون پیشم نیست نمیتونع پاک کنه مجبوره بگیره

اگ نکرفت ینی یچیزی هست

عع پس ک اینطور درستهانگار عادی شد چون حرف نمیزنیم فقدد در حد اینک حال همو بدونیممن چنبار بش گفم اون ...

ببین این نشد ک هی تو بهش بگی اون بزنه بیخیالی اگ ی چیزی اذیتت میکنه بهش بگو محکم نه ک شل و ول 

ینی مثلا اینطور طوری بهش بگو ک بدونه دفعه دیگ اگ تکرار کرد تو میزاری میری 

اینطوری مجبوره خودش رو تغییر بده اگ دوستت دارع

ما همیشه پشت ابر نمیمونه قطعا میفمی. ولی حواست باشه هر تصمیمی میگیری منطقی باشع نه احساسي مخصوصا ب ...

خداکنه بفهمم ولی دوست دارم قبل اینک بفمم یا بهم ضربه بخورع ازش دل کنده باشم جدا شده باشم

خودشم بهم گف تو با قلبت تصمبم میگیری🥲🤣

عع اینم راه خوبیه هااینجوری چون پیشم نیست نمیتونع پاک کنه مجبوره بگیرهاگ نکرفت ینی یچیزی هست

ولی وقتی گفتی ممکنه گوشبو بزاره رو اسپیکر و همه چیزو پاک کنه پس وقتی گفتی بگو تا پنج میشرم فرصت داری ریکورد کنی اگه ریکورد نکنی من دیگه اعتماد ندارم یا یه تهدیدی که سریع عمل کنه

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
ببین این نشد ک هی تو بهش بگی اون بزنه بیخیالی اگ ی چیزی اذیتت میکنه بهش بگو محکم نه ک شل و ول ینی مث ...

خیلی گفتم اخع میگ ببخشید باز همون اش همون کاسه

ارع این درسته

من اینا نگفم و اون مطمنع ک من نمیرم

ولی خب من همع اینارو تحمل کردم تا حضوری بگم و بگم اگ نمیتونه بگع تا تموم بشه🚶🏻‍♀️

خداکنه بفهمم ولی دوست دارم قبل اینک بفمم یا بهم ضربه بخورع ازش دل کنده باشم جدا شده باشمخودشم بهم گف ...

خب اگ ازش دل بکنی زودتر از این ک ضربه شوبخوری دیگ فایده نداره 🤕🤕🤣 وقتی دل بکنی ک دیگ نمیشه تو رابطه موند

خیلی گفتم اخع میگ ببخشید باز همون اش همون کاسهارع این درستهمن اینا نگفم و اون مطمنع ک من نمیرمولی خب ...

نترس اصن مرگ یبار شیون یبار . تا کی هر روز انقد عذاب بکشی خودتو حرص بدی بابت این چیزا درحالی ک اون عین خیالش نیست

ولی وقتی گفتی ممکنه گوشبو بزاره رو اسپیکر و همه چیزو پاک کنه پس وقتی گفتی بگو تا پنج میشرم فرصت داری ...

وای شما چقد زرنگین🤣🤣

این روش دوست دارم انجام بدم

ولی پشماش میریزع فکنم🤣

ولی بنظرتون بهتر نیس حضوری بیینم بش بگم ک میخاد اینکارش ادامه بده یا نه  اگ میده ک جدا شیم🚶🏻‍♀️

ببین این نشد ک هی تو بهش بگی اون بزنه بیخیالی اگ ی چیزی اذیتت میکنه بهش بگو محکم نه ک شل و ول ینی مث ...

فرق راهکار های منو وتو اینه  تو خیلی رک و راستی و رو بازی میکنی

من میخام زیر ابی برم 

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
نترس اصن مرگ یبار شیون یبار . تا کی هر روز انقد عذاب بکشی خودتو حرص بدی بابت این چیزا درحالی ک اون ع ...

واقعا میخام بگم ایندفعه و نمیترسم از جدا شدن انقدی ک اذیت شدم ولی هریار ب اون زنگ زدم اون شادو شنگول در حال خنده ولی اون تصورم نمیکنه من چقد اذیت شدم این مدت🥲💔چون تظاهر ب خوب بودن  تا اینک بیینمش بگم..

خب اگ ازش دل بکنی زودتر از این ک ضربه شوبخوری دیگ فایده نداره 🤕🤕🤣 وقتی دل بکنی ک دیگ نمیشه تو راب ...

اخه از این لحاظ میگم تکلیفم مشخص شع دل بکنم قبل اینک بخام خیانتشو بیینم🚶🏻‍♀️

واقعا میخام بگم ایندفعه و نمیترسم از جدا شدن انقدی ک اذیت شدم ولی هریار ب اون زنگ زدم اون شادو شنگول ...

خیلی بده توخودت بریزی بعدا ی جا سر باز میدن این تو خود ریختن ها.

هیچی نیست ک نشه با صحبت حلش کرد 

یا موندن یا رفتن .